opc_loader
Service & reparatie

Leica Rugby CLA CLX500

Artikelnr: 6012282
Uit voorraad leverbaar

De Leica Rugby CLA - CLX500

Beamcatching

Automatische uitlijning op de ontvanger

Standaard geleverd met Combo mm ontvanger/afstandsbediening

Richtkijker

  • Zonder
  • Met (864859) + €100,00
Aantal 2.114,00 1.925,00 U bespaart: 9%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Rugby CLH CLA500

De Leica Laser CLA CLX500 is een geupgrade versie van de Leica Rugby CLA - Basic. Naast de functies van de Basic versie kan de Rugby CLA - CLX500 ook vertikaal gebruikt worden. Heeft deze de mogelijkheid handmatig dubbel afschot in te stellen tot ± 8%, de laserstraal laten scannen onder hoeken van 10°, 45°, 90° en de rotatie snelheid aan te passen naar 0/150/300/600/900 RPM. Dit maakt de Rugby CLA - CLX500 de ideale H/V laser om waterpas vlakken te maken, het controleren en overbrengen van hoogtes en voor grondnivelleringstoepassingen, eenvoudig afschot werk als opritten en tuinen en voor de uitlijning van bouwplanken, interieur en systeemwanden. Met onze professionele diensten zoals reparatie en kalibratie blijft de uitzonderlijke prestatie van uw laser vele jaren lang behouden.

Li-ion accupack:

De Leica Rugby CLH en CLA serie lasers wordt standaard met een snelladende Li-Ion-batterij incl. Li-ion lader. Met deze duurzame oplossing is hoeft u niet langer batterijen te kopen en is uiteindelijk veel voordeliger en indirect een langere gebruikstijd.

Leica Combo ontvanger / afstandsbediening:

De Leica CLA CLX500  wordt standaard geleverd met de Combo ontvanger, deze heeft een eenvoudig te begrijpen lay-out. Alle functies kunnen op deze ontvanger/afstandsbediening bedient worden, zoals het instellen van het Afschot (handmatig) in 2 assen, Blindeerfunctie, Slope catching, Slopelock en Beamcatching. De Leica Combo is naast afstandsbedining tevens de handontvanger, welke is voorzien van mm weergave. Hierdoor kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het hoogte verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. Samen een handontvanger Leica Combo is de Leica CLA CLX500 te gebruiken tot een afstand van 650m, wat een maximaal werkgebied opleverd van 1.300m. De Combo heeft een akoestisch signaal welke in 4 niveaus in is te stellen; luid, medium, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 4 nauwkeurigheden; fijn ± 0,5, 1,0 en 2,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 5,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Leica Combo is voorzien van een oplaadbare 3,7V Li-ion accu, welke met dezelfde lader als de laser kan worden geladen. De Combo ontvanger wordt standaard geleverd met een baakklem.

Slope catching / Slopelock / Blindeerfunctie / Beamcatching:

Met de Slope catching functie richt de laser zichzelf uit op de helling waarop de Combo ontvanger staat tot 8%, het afschot is dan ingesteld de Leica CLA CLX500, met de Slope Lock functie blijft de laser de ontvanger volgen. Met de blindeerfunctie  kan er een deel van de laserstraal uitgeschakeld worden, zodat reflexie geen probleem meer is. Met de beamcatching functie gaat de laser scannen op de plek waar de ontvanger in de laserstraal gehouden word.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 1 mW
Werktemperatuur -20°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -40°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 650m
Scannen 10°, 45° en 90°
Rotatiesnelheid 0/150/300/600/900 RPM
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 6°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 68
Elektrische voeding Li-ion accupack
Gebruiksduur max 50 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,8 kg
Projectie Horizontaal / Vertikaal

Leveringsomvang
Leica Rugby CLH CLX500
Li-ion accupakket
Combo ontvanger
Baakklem
Koffer

 

Downloads:

Leica Rugby CLH / CLA serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.