opc_loader
Service & reparatie

Spectra HV302G

Artikelnr: HV302G
Uit voorraad leverbaar

De Spectra HV302G afbouwlaser

Groenlicht afbouwlaser voor binnen en buiten

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Automatische uitlijning op de ontvanger met Grade Matching

Afstandsbediening

  • Geen
  • Incl. RC402N + €195,00

Ontvanger

  • HL760U
  • Geen - €195,00
Aantal 1.490,00 1.220,00 U bespaart: 18%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Spectra HV302G all-in-one Groenlicht afbouwlaser

De Spectra HV302G is een hoogwaardig, uiterst nauwkeurige en multifunctioneel all-in-one afbouwlaser. De Spectra HV302G is volledig automatisch zelfnivellerend en kan in het horizontale of verticale vlak worden gebruikt. Een gesplitste 90° laserstraal maakt een overdracht van het oploodpunt en een 90° lay-out mogelijk. Door de robuuste constructie kan de HV302G tegen een stootje. Automatische Grade Matching, wat erg handig is voor drainage, kan worden gedaan met de optionele Spectra HL760U laserontvanger en afstandsbediening. Tevens wordt hiermee de PlaneLok-functie beschikbaar welke wordt gebruikt om de laserstraal op één lijn te houden met het richtpunt tijdens verticale gebruik. De HV302G heeft ook een maskermodus, deze functie stelt je in staat om de laserstraal aan één of zelfs meerdere zijden van de laser uit te zetten. Zo wordt de straal alleen daar uitgezonden waar een nodig. Hiermee worden problemen van reflectie door ruiten voorkomen.

Spectra Gradematching:

De Spectra HV302G heeft de functie "Grade Matching" (automatisch afschot instellen), handig is voor bijv. een optit. Grade Matching kan worden gedaan m.b.v. de optionele Spectra HL760U laserontvanger en afstandsbediening. De Spectra HV302G scant omhoog of omlaag om de laserontvanger, die op de gewenste hoogte staat te vinden. Een radioverbinding tussen beide zorgt ervoor dat de laser op de gewenste helling wordt ingesteld. Dit is veel sneller en nauwkeuriger dan de laser handmatig op de gewenste helling in te stellen.

Spectra Planelock:

De PlaneLok-functie kan met de afstandsbediening RC402N en de HL760U worden gebruikt. Met de PlaneLok functie wordt het laservlak van de Spectra HV302G automatisch vergrendeld op de ontvanger handig voor een snelle verticale uitlijning.

HL760U handontvanger & RC402N afstandsbediening:

De Spectra HV302G wordt standaard zonder ontvanger en afstandsbediening. Samen met de Spectra HL760U is de HV302G te gebruiken tot een afstand van 400m wat een werkgebied opleverd van 800m. De Spectra HL760U heeft een akoestisch signaal welke in niveaus in is te stellen; zeer luid,  luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 6 nauwkeurigheden; fijn ± 0,1 mm, 0,5 mm en 1,0 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 2,0 mm, 5 mm en 10,0 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Spectra HL760U is zowel op roodlicht als groenlicht rotatielaser te gebruiken. D.m.v. de mm weergave kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven. In combinatie met met de Spectra HL760U en RC402N afstandsbediening wordt het mogelijk de Planelok en Gradematch functie te benutten. Zowel de HL760U als de RC402N dienen de bij de eerste keer in gebruikname gekoppeld te worden aan de laser met de “Fingerprint functie" dit hebben wij al voor u gedaan. Hierdoor reageert de laser niet per ongeluk op een andere afstandsbediening of de Planelok en Gradematch functie van een andere ontvanger.

Groenlicht laser:

Tot vier keer betere zichtbaarheid dankzij de groene lasermodule. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen, is de groene laserkleur duidelijk beter zichtbaar dan de rode laser. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
pecificaties
Laserdiode 520 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 400m
Nauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 0°, 5°, 15°, 45°, 90° en 180°
Rotatiesnelheid 0, 10, 80, 200 en 600 RPM
Stof- en waterbescherming IP 66
Elektrische voeding Accupack
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,1 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
Spectra HV302G
Accupack
Lader
Multifunctionele wandhouder
Laserbril
Doelplaat
Koffer

 

Downloads:

Spectra HV302(G) gebruiksaanwijzing

Spectra HV302G brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.