opc_loader
Service & reparatie

Leica Rugby 640G

Artikelnr: 6011489
Uit voorraad leverbaar

De Leica Rugby 640G afbouwlaser

Groenlicht afbouwlaser voor binnen en buiten

Oplaadbaar Li-ion accupack meegeleverd

Geleverd als interieurpakket incl. Rodeye 120G

Aantal 1.575,00 1.425,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Rugby 640G horizontale en verticale groenlicht afbouwlaser

De Leica Rugby 640G universele groenlicht laser biedt u de mogelijkheid om alle horizontale, verticale en simpele afschottaken snel en betrouwbaar uit te voeren en zorgt voor vele mogelijkheden in de ruw- en binnenbouw. De nieuwe technieken maken het mogelijk de laser tot op 30 meter te zien zonder ontvanger (afhankelijk van het omgevingslicht). IP67 bescherming en een gebruiksduur tot maximaal 60 uur maken van deze lasers zeer betrouwbare en robuuste keuze voor elk iproject. Voor makkelijke straaldetectie gebruikt u de Leica Rod 120G digitale mm laserontvanger. De Leica Rugby 640G wordt door Bouwlasersonline standaard geleverd met de Leica RC 400 afstandsbediening. Welke u de mogelijkheid biedt om moeiteloos afschot- en loodlijntaken uit te voeren, scanlijnen te verplaatsen, de rotatiesnelheid te wijzigen, de batterijduur van de Leica Rugby 640G te besparen en zo de functionaliteit en de toepassingsflexibiliteit te verhogen. Aannemers in de droogbouw kunnen nauwkeurig en makkelijk, met behulp van de Scan 90°-functie, automatische loodlijn en 90° referentiestraal, binnenwanden uitzetten en uitlijnen.

Li-ion accupack:

De Leica Rugby 640G wordt standaard door Bouwlasersonline geleverd met een snelladende Li-Ion-batterij incl. Li-ion lader. Hiermee voorkomt u  wachttijden door een lage batterijstatus: de Rugby 640G bouwlaser wordt geleverd in een pakket met de oplaadbare Li-ion batterij met lange levensduur die tijdens gebruik opgeladen kan worden. Voor nog milieu vriendelijker batterij-management en meer efficiëntie zet de RC 400 afstandsbediening de laser in slaapstand tijdens uw pauze, waardoor de batterij wordt gespaard, terwijl uw setup nog hetzelfde is als u terugkomt.

Leica Li-ion interieur pakket:

De Leica Rugby 640G wordt geleverd als interieur set, dit houdt in dat standaard de Leica RC400 afstandsbediening, groenlaserlicht doelschijf , groenlicht laserbril en koffer meegeleverd worden. De Leica RC 400 afstandsbediening breidt de functionaliteit van de Leica Rugby 640G multifunctionele rotatie lasers uit. Zorgt voor uitstekende en veelzijdige prestaties. Bijvoorbeeld de Scan 90°- en de Plumb Down-functies verhogen de nauwkeurigheid van kantrecht- en uitlijntoepassingen De slaapfunctie spaart de batterij tijdens uw pauze en slaat de instellingen op. Ook is het zeer eenvoudig handmatig dubbel afschot in te stellen. De Leica Rodeye 120G heeft een bereik van 250 m en een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit. De gevoeligheid / nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed is de Leica Rodeye 120G een prima ontvanger. Door de mm weergave kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven.

Groenlicht laser:

Tot vier keer betere zichtbaarheid dankzij groene laserlijnen. Wanneer u in gebieden werkt met helder omgevingslicht, zoals in de buurt van ramen is de groene laserdiode van de Leica Rugby 640G all-in-one groenlicht bouwlaser duidelijk beter zichtbaar dan de rode laser. De verschillende golflengten van de twee kleuren betekenen dat de lichtopbrengst van groen licht hoger is dan die van rood licht - waardoor de laserlijn helderder en gemakkelijker te zien is voor het menselijk oog.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 520 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 250m
Nauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 10°, 45° en 90°
Rotatiesnelheid 0, 150, 300 en 600 RPM
Stof- en waterbescherming IP 67
Elektrische voeding Li-ion accupack
Gebruiksduur max 40 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,9 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang
Leica Rugby 640G
Li-ion accupakket
Lader
RC400 afstandsbediening
Laserbril
Doelplaat
Handontvanger Leica  Rodeye 120G
Baakklem t.b.v. Rodeye
2 x 1,5V AA alkaline batterij
Koffer

 

Downloads:

Leica Rugby 640G gebruiksaanwijzing

Leica Rugby 600 serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.