opc_loader
Service & reparatie

Nedo Sirius1 HV

Artikelnr: 471945-618
Uit voorraad leverbaar

De Nedo Sirius1 HV afbouwlaser

Afbouwlaser voor binnen en buiten

Eenvoudige bediening

Is leverbaar in verschillende uitvoeringen qua leveromvang

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Ontvanger

  • Acceptor 2 digital (mm)
  • Geen - €100,00

Set

  • Geen
  • Set 1 incl. statief + €270,00
  • Set Compleet + €225,00
Aantal 799,00 735,00 U bespaart: 8%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo Sirius1 HV all-in-one bouwlaser

De Nedo Sirius1 HV volautomatische horizontaal en verticaal afbouwlaser met continu aanwezige oplood en neerloodpunt. De Sirius1 HV stelt automatisch horizontaal of verticaal en de automatische hoogtebewaking (Tilt functie) stopt de laser bij een sterke trilling, hoogtefouten worden daardoor voorkomen. De Nedo Sirius1 HV heeft een werkbereik tot 200 meter met  de Acceptor2 digital mm ontvanger wat een totaal werkgebied van maximaal 400 m geeft. De Nedo Sirius1 HV bouwlaser is ook verticaal te gebruiken voor bijvoorbeeld wanden of bouwramen te plaatsen. De oplood en neerlood straal staan 90 graden tov de roterende laserstraal waardoor als de laser vertikaal gepositioneerd is ook haakse hoeken kan uitzetten. Het handmatig dubbel afschot is op de laser of afstandsbediening gemakkelijk in te stellen. D.m.v. de scan functie is het mogelijk de Nedo Sirius1 HV te laten scannen ipv rond te laten draaien. Hiermee wordt al het laserlicht gebundelt in een kleiner gebied waardoor het laserlicht intenser wordt. Hiermee kan ook de reflectie van de laserstraal in glazen ruiten voorkomen worden. De Nedo Sirius1 HV is in verschillende pakketten te verkrijgen, zonder ontvanger (basis uitvoering), met ontvanger (set uitvoering), met ontvanger en in hoogte verstelbaar statief (set 1 uitvoering) en als interieur set met wandklem en verticaal houder voor op statief (set compleet uitvoering).

Nedo afstandsbediening:

De Nedo Sirius1 HV wordt in alle uitvoeringen standaard geleverd met een afstandsbediening, deze heeft dezelfde eenvoudig te begrijpen lay-out als de toetsen op de laser. Alle functies kunnen zowel op de laser als op de afstandsbediening gebruikt worden. De volgende functies zijn te bedienen; Afschot in 2 assen, scan stand schakelen tussen 5 standen, scanlijn verplaatsen, rotatiesnelheid instellen 5 standen, in verticale stand de Z-as uitrichten.

Ontvanger gebruik:

De Nedo Sirius1 HV wordt geleverd zonder ontvanger, optioneel is de Nedo Acceptor2 digital mm ontvanger mee te bestellen. Samen een handontvanger Nedo Acceptor2 digital mm is de Nedo Sirius1 HV te gebruiken tot een afstand van 400m. De Nedo Acceptor2 digital mm heeft een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 4 mm voor bijvoorbeeld een zandbed. De Nedo Acceptor2 digital mm wordt standaard geleverd met een aluminium Heavy-Duty baakklem. D.m.v. de mm weergave kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven.

Garantie:

De garantie periode voor de Sirius is conform fabrieksgarantie met een garantietermijn van 2 jaar.
Bij onjuiste gebruik van de Nedo instrumenten of bij valschade  komt te garantie te vervallen. Voor meer informatie omtrent de garantie verwijzen wij u naar de algemene verkoop- leveringsvoorwaarden van Nedo.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 200m
Nauwkeurigheid ± 1 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot Handmatig ± 5° en tot 90°  met de hellingsadapter in 1 as (artikelnr. 461047)
Scanhoek 0°, 6°, 20°, 50° en 90°
Rotatiesnelheid 0, 60, 120, 300 en 600 RPM
Stof- en waterbescherming IP 65
Elektrische voeding Accupack 3.800 mAh
Gebruiksduur max 30 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,3 kg
Projectie Horizontaal / verticaal

Leveringsomvang Set
Nedo Sirius1 HV Alle
Accupack Alle
Lader Alle
Afstandsbediening Alle
Acceptor2 digital handontvanger Set, set1 en compleet uitvoering
Baakklem Acceptor Set, set1 en compleet uitvoering
Statief 0,80-2,76m Set1
Laserbaak Set1
Wandhouder Compleet uitvoering
Verticaalhouder Compleet uitvoering
Doelplaat Compleet uitvoering
Koffer Alle

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Afbouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.