opc_loader
Service & reparatie

Levelfix 860HVS

Artikelnr: 554800
Uit voorraad leverbaar

De Levelfix 860HVS afschotlaser

Semi automaat / Half automaat

Dubbel afschot bereik van 8 %

Automatische uitlijning op de ontvanger

Max. toerental 1200 RPM

Set

  • Maak je keuze ....
  • Geen
  • Incl. statief en baak + €80,00
Aantal 1.625,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix 860 HVS dubbel afschot laser met Smartslope en Autoalign

De automatische, zelfnivellerende Levelfix 860HVS dubbel afschotlaser, top kwaliteit in een zeer robuuste behuizing. De 860HV is bestand tegen stoten. Deze robuustheid, gecombineerd met volledige weersbestendigheid en stofwering (IP67), vermindert de uitvaltijd en verlaagt de reparatiekosten gedurende de levensduur van de laser. De Levelfix 860HVS wordt standaard geleverd met de geavanceerde SLD800 digitale mm ontvanger, i.c.m. de meegeleverde afstandsbediening en Connect funtie voor de telefoon is de Smartslope en Autoalign functie beschikbaar. De Levelfix 860HVS beschikt over een Blinderingsfunctie, hiermee kan om interferentie van weerspiegeling te voorkomen de laserstraal in bepaalde kwadranten worden uitgeschakelt. Hiermee worden problemen van hinderlijke reflecties door ruiten ook voorkomen.

Semi automatische afschot laser:

De Levelfix 860HVS is een semi automatische afschot laser (half automaat), dit houdt in dat de as welke onder afschot is ingesteld niet meer bewaakt wordt tegen verkanteling. Bij dubbel afschot is de laser in geen van de assen meer bewaakt tegen verzakkingen.
De tilt functie blijft wel in werking, deze zorgt ervoor dat de laser bij grote schokken stopt met roteren.

Smartslope:

De Levelfix 860HVS heeft de functie "Smartslope", wat erg handig is voor drainage. Smartslope kan m.b.v. de SLD800 laserontvanger en afstandsbediening worden gebruikt. Plaats de ontvanger op hoogte en met slechts één druk op de knop zal de laser de ontvanger zelf opzoeken en is een
afschot ingesteld. Een BLE5 verbinding tussen beide zorgt ervoor dat de laser op de gewenste helling wordt ingesteld. Dit is veel sneller en nauwkeuriger dan om te proberen de laser handmatig op de gewenste helling in te stellen.

Autoalign:

De 860HVS kan verticaal geplaatst worden. De oploodfunctie zorgt ervoor dat de laserstraal automatisch naar beneden richt waardoor een exacte positiebepaling mogelijk is. In de verticale stand is ook de Auto Alignment functie te gebruiken, wat verticaal uitlijnen tot 100 meter bijzonder eenvoudig en snel maakt. De Auto Tracking functie zal de ontvanger blijven volgen en ideaal voor continue monitoring van de positie. Tevens is de verticale lijn met de afstandbediening zeer precies in te regelen. De 860HVS is daarmee uitstekend geschikt voor het uitlijnen en uitzetten van verticale lijnen op lange afstanden zoals gevelbouw, ruwbouw, bouwramen, funderingen en vele andere toepassingen.

Afschot berekenen:

Afschot is een maat om de steilheid van een hellend vlak weer te geven. Het afschot of de hellingsgraad wordt uitgedrukt in percentages (%). Er wordt daarom ook wel gesproken van het stijgingspercentage (S). Het afschot of de hellingsgraad van een talud, op- en afrit, weiland of autoweg is gelijk aan het hoogteverschil (ΔH) gedeeld door de horizontale afstand (L) maal 100%. Het afschot of de hellingsgraad van 5,0% beduidt dat tussen vertrek en eindpunt de weg 5 meter hoger ligt per 100 meter horizontaal afgelegde weg. De formule S = (ΔH / L) × 100% kan op afschot berekeningen toegepast worden. Let wel op bij het delen van ΔH en L dat er gedeeld wordt door dezelfde eenheid, dus m door m delen niet cm door m!

Voorbeeld: Een rioolbuis moet bijv. een afschot hebben van -10 mm/m (omgerekend naar m/m), dit is gelijk aan -1m (ΔH) per 100m (L) het afschot (S) wat op de laser ingesteld dient te worden is (-1m/100m) x 100% = -1,0%

Reparatie en kalibratie:

Elk meetapparaat, van puntlaser tot aan Total stations zal, voordat het meetapparaat wordt opgehaald of verzonden, volledig door ons nagekeken(gecontroleerd) en gekalibreerd. Mocht het product af fabriek worden afgeleverd, dan verricht de fabriek (onze leverancier), volgens onze afspraken, deze controle en eindkalibratie. Bouwlasersonline beschikt over een eigen serviceafdeling met opgeleide medewerkers, die alle soorten bouwlasers en instrumenten kunnen keuren, onderhouden, kalibreren en repareren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik handontvanger 1.100m
Werkbereik machine ontvanger 600m
Werkbereik afstandsbediening 100m
Bereik Gradematching en Planelock 50m
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Afschot 8%  beide assen
Rotatiesnelheid 300, 600,1200 RPM
Stof- en spatwaterbescherming IP 67
Elektrische voeding Accupack Li-ion
Gebruiksduur max 50 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,1 kg
Projectie Horizontaal / verticaal / dubbel afschot

Leveringsomvang
Levelfix 860HVS
Accupack Li-ion
Alkaline batterijhouder
Lader
Afstandsbediening
SLD800 handontvanger incl. baakklem
Koffer

 

Downloads:

Spectra GL422N gebruiksaanwijzing

Spectra GL422N brochure

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Afschotlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.