opc_loader
Service & reparatie

Levelfix 860H

Artikelnr: 554810
Uit voorraad leverbaar

Levelfix 860H bouwlaser

Eenvoudige bediening

Standaard met digitale mm ontvanger geleverd

Ontvanger

  • DLD100GR
  • Geen - €120,00

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €50,00
Aantal 950,00 895,00 U bespaart: 6%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

LEVELFIX 860H  de standaard voor iedere bouw

De 860H is een robuuste horizontale bouwlaser welke zal presteren onder de zwaarste omstandigheden. Zo is de 860H voorzien van een uiterst robuuste behuizing en met zijn IP67 classificatie beschermd tegen alle weersomstandigheden. De uitstekende specificaties zorgen ervoor dat de 860H een betrouwbare partner is voor elk project.

Betrouwbaarheid keer op keer

Dankzij de tilt-functie blijft de laser constant de hoogte controleren, waardoor u altijd met de juiste maat werkt. Verandert de hoogte door beweging? Dan blokkeert hij automatisch, waardoor u nooit de fout ingaat. Naast deze functie, heeft de 860H een afschotfunctie. Met deze functie stelt u snel en gemakkelijk een semiautomatisch afschot in op zowel de x- als y-as.

Zelfnivellerend

Het pendelsysteem zorgt ervoor dat de Levelfix 860H zich zuiver waterpas stelt. Als de Levelfix 860H niet correct is ingesteld knipperen de lijnen. Het zelfnivellerende systeem is ook uitschakelbaar. Hierdoor kunt u alle gewenste hoeken projecteren.

Ontvangerfunctie

De Levelfix 860H beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de 860H i.c.m. een LEVELFIX ontvanger op langere afstanden c.q. buiten gebruiken, zelfs als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De LLD100GR ontvanger is optioneel verkrijgbaar.

Charge&Work

De Charge&Work functie zorgt ervoor dat u de Levelfix 860H kunt laden terwijl u het instrument gebruikt. Zo voorkomt u onnodige wachttijd door lege batterijen/accu’s die eerst geladen moeten worden.


Standaard met digitale ontvanger

De Levelfix 860H wordt geleverd met de digitale DLD100GR ontvanger, waardoor hij een bereik tot wel 600 meter heeft. Deze ontvanger is nauwkeurig, makkelijk in gebruik, vochtbestendig en kan wel tegen een stootje. Daarnaast geeft deze ontvanger het verschil tot de 0-lijn weer in millimeters.


7 jaar CONSTRUCT garantie

De LEVELFIX CONSTRUCT instrumenten zijn voorzien van hoogwaardige componenten, wat resulteert in hoge betrouwbaarheid, uitstekende specificaties en een instrument waar u vele jaren plezier van zult hebben. Op deze instrumenten ontvangt u maar liefst 7 jaar garantie. U mag er zeker van zijn; op een LEVELFIX Construct instrument kunt u bouwen.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 1
Werkbereik 800m
Rotatiesnelheid 600 rpm
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Afchotbereik (manueel) ± 10%
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 67
Elektrische voeding NimH
Gebruiksduur max 55 h
Statiefschroefdraad 5/8"

Leveringsomvang
Levelfix 860H
Accupack
Lader
DLD100R incl. baakklem
Koffer

 

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.