opc_loader
Service & reparatie

Leica Rugby CLH Basic (rugby 810)

Artikelnr: 864845
Uit voorraad leverbaar

De Leica Rugby CLH bouwlaser

Perfect voor het overnemen van hoogtes

Opvolger van de Rugby 810

Keuze uit een gewone en digitale mm ontvangers

Ontvanger

  • Rodeye 120
  • Rodeye 160 + €55,00
  • Geen - €175,00

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €100,00
Aantal 1.334,00 1.195,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Rugby CLH horizontale bouwlaser (rugby 810)

De Leica Basis Laser CLH Basic (CLH-CLX100) vervangt de allom bekende en vertrouwde Rugby 810. De Leica Rugby CLH - Basic is makkelijk met 1 knop te bedienen, na het aanzetten stelt de laser waterpas en gaan roteren met 600 omw/min. De Rugby CLH - Basic is de ideale horizontale laser om waterpasvlakken te maken, het controleren en overnemen van hoogtes. Mocht de Leica Rugby CLH Basic in de toekomst niet meer toereikend zijn, doordat er afschot gewenst is. Dan is dat geen probleem, de CLH en CLA lasers van Leica zijn upgradelble en aanpassen aan de vereisten van uw toepassing. U betaalt voor de functionaliteit die u nodig heeft om uw werk uit te voeren, en niet voor extra functies die u niet gebruikt.

Li-ion accupack:

De Leica Rugby CLH en CLA serie lasers wordt standaard met een snelladende Li-Ion-batterij incl. lader. Met deze duurzame oplossing is hoeft u niet langer batterijen te kopen en is uiteindelijk veel voordeliger en indirect een langere gebruikstijd.

Handontvanger:

De Leica Rugby CLH Basic wordt standaard geleverd met de Leica RE120, maar er kan ook gekozen worden voor de uitgebreidere Leica RE160 ontvanger welke het hoogte verschil in mm aangeeft. Met een bereik van 300 m en een akoestisch signaal welke in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, gevoeligheid/nauwkeuigheid welke in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijvoorbeeld vloeren en grof ± 3 mm voor bijvoorbeeld een zandbed is de Leica RE120 een prima basis ontvanger. De Leica RE120 wordt standaard geleverd met een kunsstof baakklem. De Leica RE160 is met een werkgebied van maximaal 650m, groter ontvangst bereik en mm weergave in het scherm een professionele ontvanger. Zo kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak te hoeven schuiven. Het geluidssignaal van de Leica Rod Eye 160 is in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeuigheid van de ontvanger is in te stellen in 5 nauwkeurigheden; fijn ± 0,5mm, 1,0 mm, 2,0 mm voor bijv. vloeren en grof ± 3,0 mm, 5,0 mm voor bijv. een zandbed en wordt standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindcontrole en kalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 1 mW
Werktemperatuur -20°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -40°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 300 m met Leica RE120 - 650m met Leica RE160
Rotatiesnelheid 600 RPM
Nauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Nivelleerbereik ± 6°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en waterbescherming IP 68
Voeding Li-ion accupack
Gebruiksduur max 50 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,8 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Leica Rugby CLH Basic
RE120 (RE160 optioneel)
Li-ion accupakket
Lader
Koffer

 

Downloads:

Leica Rugby CLH / CLA serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.