opc_loader
Service & reparatie

Spectra LL300N

Artikelnr: 600600
Uit voorraad leverbaar

De Spectra LL300N bouwlaser
 

Eenvoudige 1-knops bediening

Incl. gratis lader voor in de auto t.w.v. € 35,- (zolang de voorraad strekt)

Handmatig dubbelafschot mogelijk met optionele remote

Wordt geleverd incl. HL450 digitale mm ontvanger

Afstandsbediening

  • Geen
  • Incl. RC601 + €95,00

Ontvanger

  • HL450 (mm)
  • Geen - €100,00

Set

  • Zonder statief en baak
  • Incl. statief en baak + €80,00
Aantal 970,00 835,00 U bespaart: 14%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Spectra LL300N horizontale bouwlaser

De Spectra Precision LL300N heeft een zeer robuust ontwerp met een metalen glasbeschermkap, hierdoor is de Spectra LL300N goed beschermd tegen stoten en alle weersinvloeden. De automatisch zelfnivellerende Spectra LL300N is inzetbaar in een breed scala van constructietoepassingen. Zelfs onder zware omstandigheden op de werklocatie levert de Spectra LL300N consequent betrouwbare en nauwkeurige prestaties. Met de meegeleverde HL450 digitale mm handontvanger kan een nauwkeurige hoogtemetingen gedaan kunnen worden binnen een werkgebied van ± 500 meter. De Spectra LL300N  draait met een snelheid van 600 rpm en dankzij de automatische schokwaarschuwing voorkomt dat er foutieve metingen gedaan worden.

Handmatig dubbel afschot:

De Spectra LL300N heeft de mogelijkheid, met de optionele RC601 afstandsbediening, om beide assen handmatig onder een helling in te stellen tot ± 5%. Een helling instellen bij de Spectra LL300N is zeer eenvoudig. Simpelweg de LL300N aan zetten, op de  "Manual-toets" te drukken en het afschot instellen op de RC601 afstandsbediening. Wanneer u de Spectra LL300N uit en weer aan zet m.b.v. de Aan/Uit-schakelaar, keert de laserstraal weer naar het waterpasniveau terug.

Spectra één knopbediening:

De Spectra LL300N beschikt over één aan/uit knop. Bij het aanzetten van de laser, stelt deze zichzelf waterpas, zodra Spectra LL300N waterpas is gaat de laserstraal aan en roteerd deze met een snelheid van 600 rpm. Er kan nu gemeten worden met de meegeleverde HL450 digitale mm handontvanger. De laser kan uitgeschakeld worden door weer op de  aan/uit knop te drukken.

Ontvanger gebruik:

De Spectra LL300N wordt standaard geleverd met de Spectra HL450 handontvanger. De Spectra HL-450 heeft een groot ontvangst bereik en mm weergave in het scherm. Zo kan er, zonder de ontvanger op de baak heen en weer te hoeven schuiven, direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte. Het geluidssignaal van de Spectra HL-450 is in 3 niveaus in te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijv. vloeren en grof ± 5 mm voor bijv. een zandbed. De Spectra HL-450 wordt standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindcontrole en kalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 650 < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 250m
Nauwkeurigheid ± 0,7 mm/10m
Nivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 66
Voeding Accupack NiMh  of 4 x D-cel
Gebruiksduur max 45 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,7 kg
Projectie Horizontaal; handmatig dubbel afschot

Leveringsomvang
Spectra LL300N
Accu
Lader
HL450 incl. baakklem (optioneel)
Koffer

 

Downloads:

Spectra LL300N gebruiksaanwijzing

Spectra LL300N brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.