opc_loader
Service & reparatie

Geo laser RL-71L

Artikelnr: 0001.715.1
Neem contact op voor de levertijd

De Geo RL-71L bouwlaser

Extreem robuust

Groot bereik

Li-ion accupack

Ontvanger

  • HL450 (mm)
  • Geen - €175,00
Aantal 2.350,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Geo RL-71L horizontale bouwlaser

De automatische bouwlaser RL-71L van Geo laser is een allround laser voor horizontaal gebruik, de laser heeft elektronisch precisienivellering over twee assen.  De Geo laser RL-71L heeft een extreem robuust ontwerp en is voorzien van een compleet metalen behuizing. Door deze bescherming is de RL-71L goed bestand tegen stoten en alle weersinvloeden. De volautomatische, zelfnivellerende Geo RL-71L is inzetbaar in veel algemene constructie toepassingen. Zelfs onder de zwaarste omstandigheden op de werkplek levert de Geo laser RL-71L consequent betrouwbare, precizie prestaties. De laser kan op een statief worden gemonteerd om een ​​360 ° laservlak over het hele werkgebied te sturen, waardoor er met de optionele HL450 digitale mm handontvanger hoogtemetingen gedaan kunnen worden binnen een werkgebied van maximaal 1.000 meter. De Geo laser RL-71L draait met een snelheid van 800 rpm en door de automatische schokwaarschuwing voorkomt u dat er foutieve metingen gedaan worden. Door de automatische zelfnivellering uit te schakelen kan er handig afschot ingesteld worden voor bijvoorbeeld bij het instellen van opritten, hellingen en drainagelijnen.

Ontvanger gebruik:

De Geo laser RL-71L wordt standaard geleverd zonder ontvanger en is optioneel met de Spectra HL450 handontvanger te krijgen. De Spectra HL-450 is een professionele ontvanger met een groot ontvangstbereik en mm weergave in het scherm. Zo kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak te hoeven schuiven. Het geluidssignaal van de Spectra HL-450 is in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijv. vloeren en grof ± 5 mm voor bijv. een zandbed. De Spectra HL-450 wordt standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 5 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 3R
Werkbereik 1.000m
Nauwkeurigheid ± 0,5 mm/10m
Nivelleerbereik ± 5%
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en waterbescherming IP 67
Voeding Li-ion accu
Gebruiksduur max 28 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 3,4 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Geo RL-71L
Lader
Koffer

 

Downloads:

Geo RL-70L / RL-71L handleiding

Geo RL-70L / RL-71L brochure

Meer binnen categorie: Geo laser |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.