opc_loader
Service & reparatie

Leica Rugby 610

Artikelnr: rugby610
Uit voorraad leverbaar

De Leica Rugby 610 bouwlaser

Vlaklaser voor het overbrengen van hoogtes

Eenvoudige 1-knops bediening

Keuze uit een eenvoudige of digitale mm ontvanger

Ontvanger

  • Rodeye 120
  • Rodeye 160 + €50,00
  • Geen - €175,00

Set

  • Geen
  • Incl. statief en baak + €100,00
Aantal 920,00 825,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Rugby 610 horizontale bouwlaser

De Leica Rugby 610 is een zelfstellende horizontaal bouwlaser. De Leica Rugby 610 is met 1 druk op de knop te bedienen. De Rugby 610 laser is IP67 beschermd tegen stof en water, heeft een stevige beschermkooi om de rotorkop en een robuuste behuizing met rubberen handgrepen. Standaard wordt de Leica Rugby 610 geleverd met een Li-ion accu en de RE120 basis handontvanger, u kunt ook voor een geavanceerdere ontvanger kiezen; de RE160 digitale mm ontvanger om nog meer uit de laser te halen.

Li-ion accupack:

De Leica Rugby 610 wordt standaard geleverd met een snel ladende Li-Ion-batterij incl. lader. Met deze duurzame oplossing hoeft u niet langer batterijen aan te schaffen en is uiteindelijk veel voordeliger.

Leica één knopbediening:

De Leica Rugby 610 beschikt slechts over 1 knop. Bij het aanzetten van de laser, stelt deze zichzelf waterpas. Staat de Rugby 610 waterpas, dan roteert de laserkop met een snelheid van 600 RPM en kan er gewerkt worden. Door op dezelfde toets te drukken schakelt de laser uit.

Ontvanger gebruik:

Bij de Leica Rugby 610 wordt standaard geleverd met Leica Rodeye RE120 basis handontvanger. Er kan ook gekozen worden voor een professionele ontvanger; de Leica Rodeye RE160 mm handontvanger. De basis ontvanger Rodeye RE120 is een prima ontvanger en heeft een bereik van 150 m en een geluidssignaal, welke in 3 niveaus is in te stellen namelijk; luid, zacht en uit. De gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 2 nauwkeurigheden; fijn ± 1 mm voor bijv. vloeren en grof ± 3 mm voor bijv. een zandbed. De Leica Rodeye RE120 wordt standaard geleverd met een kunststof baakklem. De Leica Rodeye RE160 is met een werkgebied van maximaal 500 m en een mm weergave in het scherm een professionele ontvanger. Zo kan er direct afgelezen worden hoeveel mm het verschil is t.o.v. de referentiehoogte, zonder de ontvanger op de baak te hoeven schuiven. Het geluidssignaal van de Leica Rodeye 160 is in 3 niveaus in is te stellen; luid, zacht en uit, de gevoeligheid/nauwkeurigheid van de ontvanger is in te stellen in 5 nauwkeurigheden; fijn ± 0,5mm, 1,0 mm, 2,0 mm voor bijv. vloeren en grof ± 3,0 mm, 5,0 mm voor bijv. een zandbed. De Leica Rodeye 160 wordt standaard geleverd met een robuuste kunststof baakklem.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 < 1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 150 m met Leica Rodeye 120 - 250m met Leica Rodeye 160
Nauwkeurigheid ± 0,7 mm/10m
Zelfnivelleerbereik ± 8% (± 5°)
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en waterbescherming IP 67
Elektrische voeding Li-ion accupack
Gebruiksduur max 45 h
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 2,9 kg
Projectie Horizontaal

Leveringsomvang
Leica Rugby 610
Li-ion accupakket
Lader
Handontvanger Leica Rodeye 120 of Leica Rodeye 160
Baakklem t.b.v. Rodeye
2 x 1,5V AA alkaline batterij
Koffer

 

Downloads:

Leica Rugby 610 gebruiksaanwijzing

Leica Rugby 600 serie brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Bouwlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.