opc_loader
Service & reparatie

Levelfix CCL210G

Artikelnr: 556148
Uit voorraad leverbaar

De Levelfix CCL210G multilijnlaser

Is een groenlicht kruislaser met drie 360° lijnen

Highpower groen laserllicht diode

Oplaadbare Li-ion accu

Ontvanger

  • Geen
  • LLD100GR + €112,50
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. 520038 + €30,00
Aantal 275,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix CCL210G multilijns conelaser

De Levelfix CCL210G is een multilijnlaser welke door zowel de professionele als particuliere sector wordt gewaardeerd vanwege zijn prijs / qualiteit verhouding. Dankzij de speciale cone techniek projecteert het instrument een horizontale lijn van 36en daarnaast twee verticale lijnen van 90°, wat ideaal is voor bouw- en reparatiewerkzaamheden, bijv. het leggen van tegels, behangen, plaatsen van wanden of plafonds.

Gemakkelijk aftekenen:

De laser projecteert twee verticale lijnen van 90° en een horizontale lijn van 360°. Het is niet nodig om het instrument te draaien bij het maken van horizontale markering. Plaats CCL210G op de gewenste hoogte. De horizontale laser zal overal op dezelfde hoogte zijn. Door de haakse projectie lijnen van 90 ° komen er 2 laserkruizen op de muren, een op het plafond en een op de vloer. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een uit te schakelen om zo de batterij te sparen.

Ontvangerfunctie

De Levelfix CLL210G beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de CLL210G i.c.m. de LLD100GR of MTR-60RGL ontvanger op langere afstanden of buiten gebruiken als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De LLD100GR ontvanger  is een basis ontvanger en de MTR-60RGL is een professionele digitale ontvanger met mm weergave beide zijn optioneel verkrijgbaar.

Gebruiksgemak:

De zelfnivellering van de CCL210G heeft een hoge nauwkeurigheid, waardor de afwijking slechts 0,3 mm / m is. Dit voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 25 tot 50 meter.

LEVELFIX Connect:

De slimme communicatie tussen uw smartphone en uw LEVELFIX laser. Met de LEVELFIX CONNECT App verbind u de CCL210G eenvoudig met uw smartphone. Eenmaal verbonden kunt u onder andere de laser op afstand bedienen, een pincode instellen (anti-diefstal) of de digitale ShockSensor activeren. De functionaliteit van de app zal de komende tijd nog meer uitgebreid worden. klik hier voor de website van Levelfix Connect

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Levelfix CCL210G onder elke hoek te laten projecteren, hiervoor dient het aparaat in de tiltmodus te zijn geschakelt. Vergrendel de transportvergrendeling door deze in de middelste stand te ztten. De laserstralen worden geprojecteerd en de Levelfix CCL210G kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Highpower groenlichtlaser:

De Levelfix CCL210G is voorzien van een sterke groene laserdiode die tot 4x beter zichtbaar dan de klassieke rode diode. De HighPower diode projecteert heldere en scherpe laserlijnen. De zichtbaarheid blijft sterk afhankelijk van het omgeving licht. Hoe meer licht des te minder zichtbaar zijn de lijnen.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 525 nm, Highpower
Werktemperatuur -10°C tot +50° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2M
Werkbereik 30 m (50 m met ontvanger)
Nauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Nivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en waterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu
Gebruiksduur max 10 h
Statiefschroefdraad 1/4", 5/8"
Afmeting 125x109x91 mm
Gewicht 0,67 kg

Leveringsomvang
Levelfix CCL210G
Li-ion accu
Lader
Batterijhouder
Magnetische wandbeugel
Doelschijf
Koffer
LLD100GR (optioneel)
Statief 1,5m (optioneel)

 

Downloads:

Levelfix CLL210G handleiding

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.