opc_loader
Service & reparatie

Levelfix CCL460G

Artikelnr: 556160
Uit voorraad leverbaar

Levelfix CCL460G lijnlaser

Ultra felle groen laserlicht Highpower+ diode

Stelt zelf waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Hoge nauwkeurigheid

Ontvanger

  • Geen
  • LLD100GR + €100,00
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP161654 + €30,00
Aantal 475,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix CCL460G 3D cone-laser

De Levelfix CCL460G is een professionele lijnlaser met 3x 360° lijnen. De slimme vormgeving zorgt ervoor dat de laser voor alle toepassingen goed gepositioneerd kan worden, ook in hoeken. Het instrument is zeer geschikt voor alle interieur-werkzaamheden, zoals het plaatsen van vloeren, wanden, plafonds, keukens en andere constructies. De CCL460G wordt geleverd met een Li-ion accu en lader en wandklem.

SmartBase met fijninstelling:

Met de SmartBase is het uitlijnen van de laser kinderspel. De fijnafstelknop zorgt voor een preciese uitlijning naar links of rechts. Door het unieke draaimechanisme blijft het refentiepunt op de grond op dezelfde plek tijdens het instellen. De SmartBase is voorzien van een 1/4 en 5/8” en waardoor zonder extra adapter op elk statief te plaatsen. De meegeleverde magnetische voet en wandhouder zorgen ervoor dat het instrument snel en makkelijk aan de wand of metalen ondergrond geplaats kan worden.

Ontvangerfunctie

De Levelfix CLL460G beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de CLL460G i.c.m. een ontvanger op langere afstanden of  buiten gebruiken als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De LLD100GR is een basis handontvanger en de MTR-60RGL een professionele digitale ontvanger met mm weergave beide zijn optioneel verkrijgbaar.

LEVELFIX Connect:

De slimme communicatie tussen uw smartphone en uw LEVELFIX laser. Met de LEVELFIX CONNECT App verbind u de CCL460G eenvoudig met uw smartphone. Eenmaal verbonden kunt u onder andere de laser op afstand bedienen, een pincode instellen (anti-diefstal) of de digitale ShockSensor activeren. De functionaliteit van de app zal de komende tijd nog meer uitgebreid worden. klik hier voor de website van Levelfix Connect

Gemakkelijk aftekenen:

De laser projecteert twee verticale lijnen van 360° en een horizontale lijn van 360°. Het is niet nodig om het instrument te draaien bij het maken van horizontale of verticale markering. Plaats de Levelfix CCL460G op de gewenste hoogte, de horizontale straal zal overal op dezelfde hoogte zijn. Door de haakse projectie lijnen van 360 ° komen er 4 laserkruizen op de muren, een op het plafond en een op de vloer. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een uit te schakelen. 

Gebruiksgemak:

De nauwkeurige automatische zelfstelling van de Levelfix CCL460G heeft een hoge nauwkeurigheid, waardor de afwijking slechts 0,2 mm / m is. Dit voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 20 tot 50 meter.
De Levelfix CCL460G is voorzien van een Li-ion accu welke aan de buitenkant van het instrument is op te laden.

HighPower+ diode

De Levelfix CCL460G is voorzien van een ultra sterke groene laserdiode die beter zichtbaar is dan de normale HighPower diode en tot 6x beter zichtbaar dan de klassieke rode diode. De HighPower+ diode projecteert heldere en scherpe laserlijnen. De zichtbaarheid blijft sterk afhankelijk van het omgevingslicht. Hoe meer licht des te minder zichtbaar zijn de lijnen.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 525 nm
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2M
Werkbereik 30 m (60 m met ontvanger)
Nauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en waterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu
Gebruiksduur max 8 h
Statiefschroefdraad 5/8",

Leveringsomvang
Levelfix CCL460G
Li-ion accu
Lader
Multifunctionele magnetische wandklem
Doelschijf
Quick guide
Koffer
Statief 1,5m (optioneel)
Handontvanger (optioneel)

 

Downloads:

Brochure CCL460G

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.