opc_loader
Service & reparatie

Levelfix CL202R

Artikelnr: 556120
Uit voorraad leverbaar

Levelfix CL202R kruislaser

Projecteert 190° horizontale en verticale lijn

Heeft een transportvergrendeling

Incl. magnetische voet

Ontvanger

  • Geen
  • LLD100GR + €112,50
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. 520038 + €30,00
Aantal 145,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix CL202R kruislaser

De Levelfix CL202R laser geeft lange en duidelijk zichtbare rode laserlijnen. In een oogwenk wordt de horizontale, verticale lijn of een een kruis geprojecteert. Dankzij de transportvergrendeling is het mogelijk om onder elke hoek te werken zonder dat de CL202R waterpas stelt. In de ontvangerstand kan met een handontvanger worden gewerkt. De neopreen behuizing zorgt voor een goede grip en een goede schokbescherming.

Gemakkelijk aftekenen:

De Levelfix CL202R laser projecteert één verticale en één horizontale lijn van ±190°. Het is dan ook niet nodig het instrument te draaien bij het maken van horizontale markering als deze in een hoek van de kamer geplaats wordt. Plaats de Levelfix CL202R ​​gewoon op de gewenste hoogte en aftekenen. De horizontale straal zal overal op dezelfde hoogte zijn. Er is een projectiehoek van 90 ° (laserkruis) bij het inschakelen van de verticale lijn. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een aan of uit te schakelen. 

Ontvangerfunctie

De Levelfix CL202R beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de CL202R i.c.m. een LEVELFIX ontvanger op langere afstanden c.q. buiten gebruiken, zelfs als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De LLD100GR ontvanger of met de MTR-60RGL digitale ontvanger met mm weergave is optioneel verkrijgbaar.

Gebruiksgemak:

De nauwkeurige automatische zelfnivellering van de Levelfix CL202R heeft een hoge nauwkeurigheid, waardor de afwijking slechts 0,2 mm / m is. Dit voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 20 tot ruim 40 meter.
Met 3 aansluitmogelijkheden is het mogelijk om Levelfix CL202R overal te plaatsen. Plaats de CL202R op elk bouwstatief met 1/4" of 5/8" schroefdraad of hang deze m.b.v. de magnetische mulifunctioneleklem op aan een stalen bint of schroef deze op de muur. De behuizing van de Levelfix CL202R is gemaakt van neopreen, wat het instrument goed beschermd tegen schade tijdens het stoten.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Levelfix CL202R onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel simpelweg de pendel door de inschakel schuif in de "slot" stand te schuiven. De laserstralen worden geprojecteerd en de CL202R kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, High power diode rood
Werktemperatuur -5°C tot +40° C
Laserklasse 2M
Werkbereik 20 m (40 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 3 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 3 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 10 uur bij alle lijnen aan
Statiefschroefdraad 1/4" / 5/8"
Afmeting 120 x 116 x 69 mm
Gewicht 0,45 kg
Projectie 2 lijnen 1 x horizontaal  1 x verticaal

Leveringsomvang
Levelfix CL202R
3 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
Doelschijf
Magneetische multifunctionele voet
Beschermtas
LLD100GR handontvanger (optioneel)
Statief opdraaibaar 61-150cm (optioneel)

Downloads:

Levelfix CL202R handleiding

Levelfix CL200 serie brochure

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.