opc_loader
Service & reparatie

Levelfix CL618R

Artikelnr: 554030
Uit voorraad leverbaar

Levelfix CL618R multilijnlaser

Oplaadbare multilijn laser met drie 360° lijnen

Stelt waterpas met servomotoren als een rotatielaser

Hoge nauwkeurigheid van ± 0,15 mm/m

Ontvanger

  • Geen
  • LLD100GR + €112,50
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP161654 + €30,00
Aantal 475,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix CL618R servoliner roodlicht multilijnlaser

De Levelfix CL618R is een meetmiddel welke is ontwikkeld voor de professionele gebruiker, doordat deze aangestuurd wordt d.m.v. servomotoren is de laser uiterst nauwkeurig en stabiel als een rotatielaser. De laser projecteert 4 verticale, 4 horizontale lijnen en een loodpunt. De projectiehoek van de verticale vlakken is 270 ° en 360 ° van het horizontale vlak. Bij gebruikt met ontvanger kan de laser ook buiten gebruikt.

Geen pendel:

De Levelfix CL618R servoliner gebruikt niet de ouderwetse pendel techniek om waterpas te stellen, maar doet dit d.m.v. servomotoren zoals in professionele roterende lasers gebruikt wordt. Hierdoor is de laser stabieler, minder schok gevoelig en geeft deze een hoge nauwkeurigerheid van ± 0,15 mm/m.

Gebruiksgemak:

De nivellering van de Levelfix CL618R servoliner is uitgerust met een elektronische compensator voor een snelle zelfnivellering van ± 3,5 °, wanneer de CL618R schuiner staat dan ± 3,5 °, gaan de laserlijnen snel knipperen. Door de 360 ° horizontale lijn is een systeemplafond zeer snel gemonteerd zonder het hinderlijk geknipper van een roterende laser.
De compensator blokkeert automatisch als de laser is uitgeschakeld, zo beschermt et de compensator tegen trillingen en stoten tijdens het transport.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 20 tot 70 meter. Met behulp van de geïntegreerde fijnafstelling zijn de verticale laserlijnen snel en eenvoudig op de juiste positie in te stellen.

Ontvangerfunctie

De Levelfix CL618R beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de CL618R i.c.m. een ontvanger op langere afstanden of buiten gebruiken als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De LLD100GR is een basisontvanger en de MTR-60RGL is een professionele digitale ontvanger met mm weergave beide zijn optioneel verkrijgbaar.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Levelfix CL618R onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Druk simpelweg op de hellingsknop om de automatische nivellering van de laser uit te schakelen, de CL618R servoline is in elke gewenste hoek te plaatsen. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Oplaadbaar:

De Levelfix CL618R wordt standaard geleverd met lader en oplaadbare batterijen. De laser is dan ook van buitenaf op te laden. Met een volle lading kan de laser als alle laserlijnen aanstaan ± 7 uur aanstaan (afhankelijk van de temperatuur), de laser is tijdens het lader ook te gebruiken. Mocht er geen netstroom in de buurt zijn en de Levelfix CL618R is leeg, dan kunnen er ten alle tijden tijdelijk alkaline batterijen in gedaan worden.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 635 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m (50 m met ontvanger)
Nauwkeurigheid ± 0,15 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en waterbescherming IP 54
Elektrische voeding Oplaadbare batterijen of  4 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 7 h bij alle lijnen aan
Statiefschroefdraad 5/8"
Gewicht 1,35 kg
Projectie 3 lijnen (360°) en 1 loodpunt

Leveringsomvang
Levelfix CL618R
4 x oplaadbare batterij
Lader
Laserbril
Koffer

 

Downloads:

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.