opc_loader
Service & reparatie

Levelfix CL680G

Artikelnr: 556156
Uit voorraad leverbaar

Levelfix CL680G multi lijnlaser

HIGH POWER Super bright groene laserstraal

Stelt zelf waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Oplaadbaar (Li-ion)

Ontvanger

  • Maak je keuze ....
  • Geen
  • LLD100GR + €112,50
  • MTR-60RGL + €230,00

Statief

  • Maak je keuze ....
  • Geen
  • Incl. BTP161654 + €30,00
Aantal 475,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix CL680G multilijnlaser

De CL680G lasers zijn voorzien van 4 verticale lijnen, 1 horizontale lijn en een punt op de vloer. De 4 verticale lijnen, die onder een exacte hoek van 90° staan, draaien over het vaste punt op de vloer. Door deze constructie is deze laser ideaal voor het nauwkeurig uitzetten van wanden, plafonds en vloeren. Het pendelsysteem zorgt ervoor dat de Levelfix CL680G zich zuiver waterpas stelt. Als de Levelfix CL680G buiten zijn stel bereik is, dan knipperen de lijnen. Het zelfnivellerende systeem is ook uitschakelbaar. Hierdoor kunt u alle gewenste hoeken projecteren.

Gemakkelijk aftekenen:

De laser projecteert twee verticale lijnen van 360° en een horizontale lijn van 360°. Het is niet nodig om het instrument te draaien bij het maken van horizontale markering. Plaats de Levelfix CL680G gewoon op de gewenste hoogte. De horizontale straal zal overal op dezelfde hoogte zijn. Door de haakse projectie lijnen van 360 ° komen er 4 laser kruizen op de muren, een op het plafond en een op de vloer. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een uit te schakelen. 

LEVELFIX Connect:

De slimme communicatie tussen uw smartphone en uw LEVELFIX laser. Met de LEVELFIX CONNECT App verbind u de CCL680G eenvoudig met uw smartphone. Eenmaal verbonden kunt u onder andere de laser op afstand bedienen, een pincode instellen (anti-diefstal) of de digitale ShockSensor activeren. De functionaliteit van de app zal de komende tijd nog meer uitgebreid worden. klik hier voor de website van Levelfix Connect

Ontvangerfunctie

De Levelfix CL680G beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de CL680G i.c.m. een ontvanger op langere afstanden of buiten gebruiken als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot >50m. De LLD100GR is een basis ontvanger, de MTR-60RGL is een professionele digitale ontvanger met mm weergave beide zijn optioneel verkrijgbaar.

Gebruiksgemak:

De nauwkeurige automatische zelfnivellering van de Levelfix CL680G heeft een hoge nauwkeurigheid, waardor de afwijking slechts 0,2 mm/m is. Dit voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 30 tot 60 meter.

De Levelfix CL680G is voorzien van een LI-ion accu welke aan de buitenkant van het instrument is op te laden.

HighPower groenlichtdiode

De Levelfix CL680G is voorzien van een HighPower sterke bright green laserdiode die beter zichtbaar is dan de normale HighPower diode en tot 6x beter zichtbaar dan de klassieke rode diode. De HighPower diode projecteert heldere en scherpe laserlijnen.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 525 nm
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2M
Werkbereik 30 m (60 m met ontvanger)
Nauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en waterbescherming IP 54
Elektrische voeding Li-ion accu
Gebruiksduur max 8 h
Statiefschroefdraad 5/8",
Afmetingen 140 x 138 x 120mm
Gewicht 1.15 kg

Leveringsomvang
Levelfix CL680G
Li-ion accu
Lader
Magnetische wandhouder
Doelschijf
Koffer
Statief 1,5m (optioneel)
Handontvanger (optioneel)

 

Downloads:

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.