opc_loader
Service & reparatie

Birdy X2G

Artikelnr: B10002X2G
Uit voorraad leverbaar

Birdy X2G kruislijnlaser

Is een groenlicht kruislaser met fel licht

Stelt zelf waterpas en beschikt over een transportvergrendeling

Kan met een ontvanger werken

Ontvanger

  • Geen
  • Birdy HD2G + €90,00

Statief

  • Geen
  • Incl. 520038 + €30,00
Aantal 120,00 105,00 U bespaart: 13%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Birdy X2G kruislaser

De Birdy X2G laser valt op door zijn lange en duidelijk zichtbare groene lijnen. In een oogwenk worden een horizontale of een verticale lijn, een kruis geprojecteerd. Dankzij de pendelvergrendeling is het mogelijk om onder elke gewenste hoek te werken. In de ontvanger-modus kan met een ontvanger worden gewerkt. De neopreen behuizing zorgt voor een goede grip en een goede schokbescherming.

Ontvangerfunctie

De Birdy X2G beschikt over een ontvanger functie. Hierdoor kunt u de Birdy X2G i.c.m. een ontvanger op langere afstanden c.q. buiten gebruiken, zelfs als de lijn niet meer zichtbaar is. Met een ontvanger zijn de lijnen te detecteren tot <50m. De Birdy HD2G ontvanger of met de MTR-60RGL digitale ontvanger met mm weergave is optioneel verkrijgbaar.

Gemakkelijk aftekenen:

De laser projecteert één verticale en één horizontale groene lijn van >150°. Het is niet nodig om het instrument te draaien bij het maken van horizontale markering als deze in een hoek van de kamer wordt geplaats. Plaats de Birdy X2G ​​gewoon op de gewenste hoogte. De horizontale straal zal overal op dezelfde hoogte zijn. Er is een projectiehoek van 90 ° (laserkruis) bij het inschakelen van de verticale lijn. Het is mogelijk om laserlijnen een voor een uit te schakelen. 

Gebruiksgemak:

De nauwkeurige automatische zelfnivellering van de Birdy X2G heeft een hoge nauwkeurigheid, waardor de afwijking slechts 0,2 mm / m is. Dit voorkomt hoge verschillen.
Door de ontvangermodus is het gebruik van een ontvanger mogelijk voor buitengebruik of bij fel licht. Het bereik van wordt hierdoor vergroot  van 20 tot ruim 40 meter.
Met 3 aansluitmogelijkheden is het mogelijk om Birdy X2G overal te plaatsen. Plaats de  X2G op elk statief met 1/4"  schroefdraad of hang deze m.b.v. de magnetische mulifunctioneleklem op aan een stalen bint of schroef deze op de muur. De behuizing van de Birdy X2G is gemaakt van neopreen, wat het instrument goed beschermd tegen schade tijdens het stoten.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Birdy X2G onder elke hoek te laten werken, hiervoor dient het aparaat in de kantel modus te zijn geschakelt. Vergrendel simpelweg de pendel door de inschakel schuif in de "slot" stand te schuiven. De laserstralen worden geprojecteerd en de X2G kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen. 

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 520 nm, Green power diode
Werktemperatuur 10°C tot +50° C
Laserklasse 2
Werkbereik 20 m (50 m met ontvanger)
Nivelleernauwkeurigheid ± 0,2 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 3 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 4 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 8 uur bij alle lijnen aan
Statiefschroefdraad 1/4" / 5/8"
Afmeting 195x85x58 mm
Gewicht 0,59 kg
Projectie 2 lijnen 1 x horizontaal  1 x verticaal

Leveringsomvang
Birdy X2G
4 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
Doelschijf
Magneetische multifunctionele voet
Beschermtas
Birdy HD2G  handontvanger (optioneel)
Statief opdraaibaar 61-150cm (optioneel)

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.