opc_loader
Service & reparatie

Nedo X-liner 360 2 Green

Artikelnr: 460875
Korte levertijd 1 à 2 dagen

De Nedo X-liner 360 Green lijnlaser

Groenlicht multilijn laser

360° Horizontale laserlijn

Nauwkeurigheid ± 0,3 mm/m

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP141853 + €35,00
Aantal 354,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo X-liner360 Green kruislaser met haakse hoek op de vloer

De Nedo X-liner360 Green zelfstellende multilijnlaser voor het op hoogte stellen, uitzetten, in het lood stellen en het overbrengen van haakse hoeken. De groene laserlijnen zijn zeer goed zichtbaar, tot 4 x beter zichtbaar dan de rode. De doorlopende, horizontale 360° laserlijn maakt stelwerkzaamheden zeer eenvoudig. In het compacte huis van de Nedo X-liner360 Green zijn de beide verticale laservlakken haaks op elkaar geplaatst .

Gebruiksgemak:

Met de 1/4" draadaansluiting is de Nedo X-liner360 Green gemakkelijk op een statief of wandklem te plaatsen en kan deze op de ideale hoogte worden gesteld. Nedo X-liner360 Green multilijnslaser is met één knop te bedienen, laserkruis / haakselijn / alles aan. Door het pendelsysteem nivelleert de Nedo X-liner360 Green zichzelf binnen 4 seconde. Wanneer de laser zich buiten het stelbereik van 3° bevindt, gaat het laserlicht knipperen. Hierdoor worden onverwachte meetfouten voorkomen. De Nedo X-liner360 Green wordt standaard met wandklem geleverd .

Compact en robuust:

De compacte Nedo X-liner360 Green heeft een robuuste behuizing waardoor hij prima tegen een stootje kan. De laser is IP54 stof- en waterdicht, een beetje water en stof is dan ook geen enkel probleem. De transportvergrendeling van de X-liner360 Green voorkomt dat het pendelsysteem tijdens het vervoeren kan beschadigen. Dit is tevens de aan/uit knop, u vergrendelt dus gelijk het mechanisme bij uitschakeling.

Schuininstelling:

Het is mogelijk om de Nedo X-liner360 Green onder elke hoek te laten projecteren, hiervoor dient de transportschakelaar van het aparaat op de transportstand te zijn geschakelt. Door de aan knop ingedrukt te houden worden de laserstralen ingeschakeld.  De laserstralen worden geprojecteerd en de Nedo X-liner360 Green kan in de gewenste scheefheid geplaatst worden. Deze functie wordt bijvoorbeeld gebruikt bij het plaatsen van trapleuningen.

Reparatie en kalibratie:

Ieder meetinstrument, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen servicecenter gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Laserdiode 532 nm, minder dan1 mW
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 15m
Nauwkeurigheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en spatwaterbescherming IP 54
Elektrische voeding 4 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 8 h
Statiefschroefdraad 1/4"
Gewicht 0,59 kg
Projectie 3 lijnen

Leveringsomvang
Nedo X-liner360 Green kruislaser
Driepoot met fijnafstelling
Adapter met 1/4" en 5/8“ schroefdraadaansluiting
Laserbril
Doelplaat
4 x 1,5 V LR6 (AA) batterij
Bescherm tas

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Lijnlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.