opc_loader
Service & reparatie

Spectra LP51G groenlicht puntlaser

Artikelnr: LP51G
Uit voorraad leverbaar

De Spectra LP51G 5-puntlaser

Perfect voor het overbrengen van punten

Ultra bright groenlichtlaser

Compleet geleverd incl. magnetische wandbeugel

Statief

  • Geen
  • Incl. BTP141853 + €35,00
Aantal 230,00 210,00 U bespaart: 9%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Spectra LP51G groenlicht puntlaser

De LP51G groenlicht puntlaser van Spectra is een zeer compacte 5-puntslaser – perfect voor puntoverdracht van hoeken van 90° of 180° . D.m.v. de pendel stelt de laser snel waterpas en de transportvergrendeling zorgt ervoor dat de laser ook na transport zuiver blijft.

Groene laser:

Door het groene laserlicht is de LP51G tot wel vier keer beter zichtbaar dan de rode puntlasers. Vooral bij fel omgevingslicht zijn rodelasers vaak lastig te zien en worden werkzaamheden zoals ramen inbouwen of plafonds verlagen vaak moeilijker. Groenlicht lasers is voor dit soort werkzaamheden een uitkomst. De golflengte (kleur) bepaald op welke afstand een laserstraal voor het menselijk oog zichtbaar is. Groen laserlicht ervaren wij als meer helder en is 4 tot 6 soms 12 keer beter zichtbaar dan rood laserlicht. Doordat onze ogen groen laserlicht makkelijker opnemen is de lijn beter zichtbaar en kan dus zonder problemen gewerkt worden.

Gebruikersgemak:

De Spectra Precision LP51G 5-puntslaser maakt gebruik van een zeer goed zichtbare groene laser. Het is ontworpen om een breed scala aan interieurbouw toepassingen ook waar omgevingslicht een probleem kan zijn. Deze robuuste lasertool is uitermate geschikt voor algemene en interieur aannemers, elektriciens, loodgieters enz. De LP51G projecteert 5 goed zichtbare groene punten: één punt omhoog, één omlaag en drie horizontale punten 90° graden ten opzichte van elkaar. Met het meegeleverde magnetische adapter is de laser snel boven een referentiepunt te paatsen en kan deze ook snel op een stalen bint of op een slotplaat gemonteerd worden.

Reparatie en kalibratie:

Voordat onze meetinstrumenten worden afgeleverd wordt elk meetapparaat, van puntlaser tot aan Total stations volledig door ons gecontroleerd en gekalibreerd. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze eind controle en kalibratie. Bouwlasersonline beschikt over een eigen serviceafdeling met medewerkers die volledig zijn opgeleid voor het onderhouden, kalibreren en repareren van meetgereedschap.

Specificaties

Specificaties
Laserdiode 520 nm, minder dan1 mW
Werk temperatuur -10°C tot +45° C
Opslag temperatuur -20°C tot +70°C
Laserklasse 2
Werkbereik 30 m
Zuiverheid ± 0,3 mm/m
Zelfnivelleerbereik ± 4°
Nivelleertijd 4 Sec.
Stof- en waterbescherming IP 54
Voeding 2 x 1,5 V LR6 (AA)
Gebruiksduur max 10 h
Statiefschroefdraad 1/4"
Gewicht 0,25 kg
Projectie 5 punten

Leveringsomvang
LP51G groenlicht 5-puntslaser
Magnetische bevestigingsbeugel/ standaard
Magnetische doelschijf
Beschermende tas
2 x 1,5 V LR6 (AA)

 

Downloads:

Spectra handleiding LP51G

Spectra projectielaser brochure

Meer binnen categorie: Spectra |  Meer binnen categorie: Puntlaser

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.