opc_loader
Service & reparatie

Meetgereedschap en meetgerief | Bouwlasersonline.be

Bij ons vind je alles wat te maken heeft met meten, van warmtecamera's tot hoekmeters, leiding / kabel zoekers en meetwielen. Onze producten zijn innovatief, van hoge kwaliteit en aansprekend vormgegeven. Wij helpen graag met het maken van de juiste keuze. Neem daarom als het je niet duidelijk is of als er iets ontbreekt beslist contact met ons op. 

Afstandsmeter kopen? | Bouwlasersonline.be

Wij hebben een uitgebreid assortiment met meetmiddelen, accessoires en overige onderdelen voor op de bouwplaats. Ook de afstandsmeter is een onmisbaar instrument op de bouwplaats. Hiermee worden afstanden en trajecten zo nauwkeurig mogelijk gemeten door middel van een laser, waarna de gegevens duidelijk woorden getoond op een scherm. 

Warmtebeeld camera is een onmisbaar instrument bij renovatie

In ons assortiment vind je ook meerdere warmebeeldcamera's. Dit soort camera's kijken naar de infraroodstraling, terwijl een normale camera kijkt naar dat deel van het licht wat onze ogen ook zien. De warmtebeeldcamera's van bouwlasersonline zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik op de bouwplaats. Zo worden de camera's bijvoorbeeld gebruikt om constructiefouten, lekkages en  koudebruggen op te sporen. 

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.