opc_loader
Service & reparatie

ADA Cosmo 120

Artikelnr: A00502
Uit voorraad leverbaar

ADA Cosmo 120 afstandsmeter

Snel Schetsen - Bluetooth® Smart app

Ingebouwde 360° tilt sensor

Ingebouwde camera voor eenvoudig en precies buiten meten

Aantal 239,00 215,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

ADA Cosmo 120 Video

Laserafstandsmeter ADA COSMO 120 Video is een unieke combinatie van digitale viewer en 360 ° kantelsensor, wat metingen mogelijk maakt die onmogelijk zijn met gewone laserafstandsmeters. Binnen en buiten eenvoudig en nauwkeurig richten met de ingebouwde digitale viewer maakt meten met de ADA Cosmo 120 mogelijk met hoge nauwkeurigheid en bij ongunstige lichtomstandigheden. Zelfs als de rode stip van de laseraanwijzer onzichtbaa, bijvoorbeeld bij zonnig weer, is het mogelijk om de laserafstandsmeter op het object te richten met behulp van een dradenkruis op het display. De laserafstandsmeter ADA Cosmo 120 Video is ontworpen voor metingen op grote afstand tot 120 m met een minimale meetfout van ± 1,5 mm. Metingen van hellende objecten Door de hellingsmetingen kan de ADA Cosmo 120 de helling van het dak bepalen. Voer gewoon drie afstandsmetingen uit en ADA Cosmo 120 definieert de helling in één keer. Ook wordt de aanvullende gedetailleerde informatie over het gebied van de trapezium weergegeven op het display.

Ingebouwde 360 ​​° kantelsensor

De ADA COSMO 120 Video is uitgerust met een kantelsensor. Door de combinatie van afstandsmeting en hellingshoek is het mogelijk om zonder problemen een horizontale afstand te definiëren, zelfs als er obstakels in de weg staan. Het is ook mogelijk om de helling van elk oppervlak te definiëren. ook kan de ADA Cosmo 120 gebruikt worden als een digitaal waterpas. Plaats ADA Cosmo 120 op een statief om de nauwkeurigheid van indirecte metingen te vergroten.

Schilder functie

Dankzij deze functie is het mogelijk om de totale oppervlakte van alle muren in de kamer te definiëren. En het is niet nodig om de tussentijdse resultaten op te schrijven. Deze functie is erg handig voor het berekenen van het materiaal en de prijs van het werk. Meet gewoon de hoogte van de muur één keer en de lengte van alle muren. Het totale gebied wordt automatisch berekend.

Markering op afstand

ADA Cosmo 120 kan gelijke afstanden meten met een vooraf opgegeven lengte. Bijvoorbeeld het plaatsen van palen op vaste afstanden. Het is voldoende om de afstand tussen de dichtstbijzijnde palen in te stellen en de meting vanaf het startpunt te starten. ADA Cosmo 120 geeft een geluidssignaal wanneer het de afstand van de ingestelde afstand benaderd wordt.

ADA Photo Plan App (alleen android)

In de ADA Photo Plan App kan een schets gemaakt worden of een foto geimporteerd worden, waar in een schets gemaakt kan worden. Dat gemeten waarden kunnen dan via bluetooth vanaf de ADA Cosmo 120 naar de app gestuurd worden en toegewezen worden aan een lijn in de schets of foto. De ADA Cosmo 120 is de ideale keuze voor binnen- en buitenwerk.

Specificaties
Specificaties
Meetbereik 0,05 tot 120m
Meetnauwkeurigheid ± 1,5 mm
Geheugen Geen
Camera Ja
Bluetooth Ja
Hellingssensor Ja
Voeding 2 x 1,5V AA
Bedrijfsduur Tot 20.000 metingen
Waterdichtheid IP45
Afmetingen 137×52×28 mm
Gewicht 150 gram

Leveringsomvang
ADA Cosmo 120
2 x 1,5V AA
Opberg etui
Magnetische reflexie plaat

Downloads:


ADA Cosmo 120-150 gebruiksaanwijzing

ADA Catalogus

ADA Photo Plas Software (Android via Play store)

Meer binnen categorie: Afstandsmeter

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.