opc_loader
Service & reparatie

Leica Disto D510

Artikelnr: 792290
Uit voorraad leverbaar

Leica Disto D510 afstandsmeter

Snel Schetsen - Bluetooth® Smart app

Ingebouwde 360° tilt sensor

Ingebouwde camera voor eenvoudig en precies buiten meten

Disto Set

  • Nee (792290-D510)
  • Disto 510 Set (823199) + €175,00
Aantal 549,00 495,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Leica Disto D510

De camerafunctie op de Leica Disto D510 kan gebruikt worden voor het maken van foto's of screenshots voor het vastleggen en het documenteren van metingen. Met de USB-interface kunnen deze afbeeldingen gemakkelijk en snel naar een computer gedownload worden. Op deze manier raken gegevens over de gemeten richtpunten niet verloren. Via dezelfde camera wordt het digitale richtmerk gebruikt en kan de Leica DISTO™ D510 zeer precies meten, zelfs in ongunstige lichtomstandigheden. Dit is een alles bepalend wanneer u buiten werkt in zonnige omstandigheden.U kunt het gewenste punt altijd aanrichten, dankzij het digitale richmerk op het kleurendisplay, zelfs als de rode laserspot niet meer zichbaar is met het blote oog. Het beschikbaar maken van de meest eenvoudige manier van bedienen is een must voor Leica Geosystems. De Leica DISTO™ D510 is aangepast aan de gebruikersinterface van de hedendaagse mobiele telefoons. Ook kunnen uw favoriete functies worden toegewezen aan een aantal te selecteren toetsen, zodat deze snel toegankelijk zijn met een enkele druk op de knop. De geïntegreerde helpfunctie laat u nooit in de steek in het terrein.

Heelveel meetfuncties en 360° tilt sensor :

De Leica DISTO™ D510 is uitgerust met een 360° tilt sensor. Dit betekent dat het naast het meten van hoeken ook mogelijk is om direct horizontale afstanden te meten! Samen met de het digitale richtmerk worden verbazingwekkende opties mogelijk. Zo worden er bijvoorbeeld metingen mogelijk zonder dat er een geschikt meetoppervlak beschikbaar is, zoals bij het bepalen van de hoogte van een boom, of van een reflecterende glazen gevel. Deze metingen zouden niet uitgevoerd kunnen worden met een conventionele laser afstandmeter.

Snel Schetsen met de Bluetooth® Smart app:

De Leica DISTO™ D510 is in staat om meer te doen dan alleen meten. De meetdata kan handig en nauwkeurig worden overgedragen dankzij de geïntegreerde Bluetooth® Smart Technology. Met de gratis Leica DISTO™ sketch app kunnen plattegronden of tabellen gemaakt worden op een iPhone of iPad. Het is zelfs zeer eenvoudig omprecisie afstanden aan foto's toe te voegen.

Efficiënt hoogteprofielen meten :

Met deze functie kan de Leica DISTO™ D510 afstanden en hoogteverschillen tonen ten opzichte van een vast referentiepunt. Dit maakt het makkelijk om snel profielmetingen te doen, zonder daarvoor dure meetmethoden in te zetten. Ook kan deze functie gebruikt worden om bijvoorbeeld te controleren of dwarsbalken recht zijn, een vloer vlak is of voor velerlei andere toepassingen.

Specificaties
Specificaties
Meetbereik 0,05 tot 200m
Meetnauwkeurigheid ± 1,0 mm
Geheugen Laatste 30 metingen
Camera Ja
Bluetooth Ja
Hellingssensor Ja
Voeding 2 x 1,5V AA
Bedrijfsduur Tot 4.000 metingen
Waterdichtheid IP65
Afmetingen 143 x 58 x 29 mm
Gewicht 198 gram

Leveringsomvang
Disto D510
2 x 1,5V AA
Opberg etui

Downloads:


Leica Disto D510 gebruiksaanwijzing

Leica Disto & Lino brochure

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Afstandsmeter

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.