opc_loader
Service & reparatie

Birdy DST-100

Artikelnr: B10002013
Uit voorraad leverbaar

Birdy DST-100 afstandsmeter

Van buitenaf oplaadbaar

Ingebouwde x- / y-as tilt sensor

Invert display

Statief

  • Maak je keuze ....
  • Geen
  • Incl. BTP141853 + €40,00
Aantal 99,00 89,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Birdy DST-100

De Birdy DST-100 afstandsmeter is een professionele, gebruiksvriendelijke, oplaadbare afstandsmeter, welke afstanden tot 100 m met hoge nauwkeurigheid, met een maximale meetfout van slechts 2,0 mm. Het ergonomisch ontwerp van de behuizing zorgt voor gemakkelijk meten. Deze beschermen de behuizing tegen beschadigingen en zorgen voor een comfortabele grip. Het display met vier rijen met constante verlichting en de duidelijke grote pictogrammen laten zelfs werken in slechte lichtomstandigheden toe. De Birdy DST-100 heeft een automatische uitschakeling. Om de batterijen te sparen, wordt na 180 seconden zonder gebruik de afstandsmeter volledig uitgeschakeld. Birdy DST-100 heeft een bescherming tegen water en stof van IP54. De DST-100 kan ook op statief worden aangesloten d.m.v. de 1/4"aansluiting, hiermee kan de afstandsmeter exact gericht worden.

Functies:

De Birdy DST-100 heeft een eenvoudige bediening.  Voor het bepalen van de secties die niet toegankelijk zijn voor directe meting, heeft dit model de functie de afstand tussen twee punten volgens de geometrische Pythagoras-formule. Buiten deze functie kan de Birdy DST-100 ook afstanden tot 100 meter meten en afstanden / oppervlakken / volumes bij elkaar optellen of aftrekken. Ook zit er de mogelijkheid op om continu  metingen te verrichten, handig voor het uitzetten van exacte afstanden. De minimale, maximale en actuele gemeete waarde blijven in het scherm zichtbaar. De laatste 30 metingen worden automatiech in het geheugen opgeslagen.

Specificaties
Specificaties
Meetbereik 0,05 tot 100m
Meetnauwkeurigheid ± 2 mm
Geheugen 30 plaatsen
Camera Nee
Statief aansluiting Ja (1/4")
Hellingssensor Ja (2 assen)
Voeding Accu
Bedrijfsduur Tot 20.000 metingen
Waterdichtheid IP54
Afmetingen 120×48×28 mm
Gewicht 134 gram

Leveringsomvang
Birdy DST-100
Accu
USB-C laadsnoer

Downloads:

Birdy brochure

Meer binnen categorie: Birdy |  Meer binnen categorie: Afstandsmeter

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.