opc_loader
Service & reparatie

C. scope Flexi Tracer

Artikelnr: DY1316
Staat in bestelling levertijd 2-3 dagen

C.Scope Flexi Tracer

Opsporen en volgen van niet geleidende buizen en leidingen

Opsporen van verstroppingen in niet geleidende buizen en leidingen

Lengte van 80m

Aantal 995,00 895,00 U bespaart: 10%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

C.Scope Flexi Tracer Signaalhaspel

De C.Scope 80m Flexi Tracer is zeer effectief in het lokaliseren en volgen  van niet-metalen leidingen, pijpen, rioleringen en afvoeren met een kleine diameter. Bij gebruik van een willekeurige C.Scope-kabelzoeker en signaalgenerator kan zowel de route van een niet-metalen buis als een bepaald eindpunt worden gelokaliseerd met de Flexi Tracer. Dit is vooral handig om de positie van eventuele blokkades of obstructies in de buis te vinden. Bij gebruik van een kabelzoeker met dieptemeting, is het ook mogelijk om de diepte van de leiding / verstopping te meten. De Flexi Tracer is licht in gewicht en compact waardoor hij zeer gemakkelijk te vervoeren is. De Flexi Tracer bestaat uit een doorlopende glasvezelslang met een diameter van 6 mm en een lengte van 80 meter in een sterke haspel die op een as draait. De as heeft een sleepring waardoor de signaalgenerator verbonden kan blijven met de aansluitklemmen van de Flexi Tracer terwijl deze in de te traceren buis wordt gestoken. In de punt van de Flexible Tracer is een kleine sonde ingebouwd, zodat ook het eindpunt van de Tracer kan worden gevonden. Uniek is dat deze sonde ook flexibel is, waardoor de Flexi Tracer bochten in een buis kan nemen die normaal gesproken zouden verhinderen dat een conventionele sonde voorbij komt. Er zijn twee methoden om de route van niet-metalen buizen te volgen met de Flexible Tracer: Lijnlocatie - Voer de slang in de leiding of buis en bevestig een directe verbindingskabel van een signaalgenerator aan de Flexi Tracer en de andere aan de aardpen, de Flexi Tracer kan dan worden gelokaliseerd en de route van de buis gevolgd worden. Locatie van tip / sonde- Voer de slang in de leiding of buis en bevestig beide klemmen van de generator aan de Flexi Tracer. Dit activeert de sonde aan de punt van de Flex tracer, waardoor het eindpunt en de diepte van de Flexi tracer kunnen worden geïdentificeerd.

Meer binnen categorie: C. Scope |  Meer binnen categorie: Kabel / leiding zoeker

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.