opc_loader
Service & reparatie

C.Scope CS880

Artikelnr: CS880
 Langere levertijd neem contact op voor meer informatie 

C.Scope CS880 putdekseldetector

Eenvoudig te gebruiken

Instelbare inductiebalans

Ergonomisch ontworpen armsteun

Aantal 367,00 315,00 U bespaart: 14%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

C.Scope CS880 putdekseldetector

De CS880 putdekseldetector is door C.Scope speciaal ontwikkeld voor de GWW-sector detecteerd verloren of verborgen metalen objecten zoals putdeksels. De CS880 putdekseldetector is een speciaal ontwikkelde oplossing voor het probleem van het vinden van verloren of verborgen metalen objecten in de grond. Een putdekseldetector wordt meestal gebruikt voor het lokaliseren van putdeksels welke onder asfalt, bestrating of gras liggen. De CS880 putdekseldetector kan ook worden gebruikt voor het vinden van stalen wapeningsstaven in betonnen wegdekken (betonstaal), brandstoftanks en metalen buizen of metalen voorwerpen die zijn begraven onder asfalt, aarde, gras, zand, sneeuw of bestrating. De CS880 is speciaal ontworpen voor de hoge eisen van de waterindustrie en de grondwerker. Het is ongelooflijk eenvoudig te bedienen, lichtgewicht en gebruiksvriendelijk.

Inductie balans en Target hold functies:

De CS880 putdekseldetector is uitgerust met de unieke ‘Induction Balance’ functie, welke maximale gevoeligheid biedt voor massieve metalen objecten, terwijl kleine metalen objecten welke valse signalen kunnen veroorzaken worden genegeerd.
De 'Target Hold'-functie stelt de gebruiker in staat om de vorm en grootte van het gelokaliseerde object te achterhalen om een snelle indicatie te geven van wat is gedetecteerd. Vermindert tijdverspilling bij het blootleggen van het verkeerde object.
 

Reparatie en kalibratie:

Elk meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties

Specificaties:

• Max. Detectiediepte: 90 cm
• Zoekschijf: 20 cm
• Lengte: 107 - 140 cm
• Elektrische voeding: 8 x AA penlite
• Waterdichtheid zoekschijf: IP67

Leveringsomvang:


• CS880 putdekseldetector
• 8 x AA penlite


GRATIS VERZONDEN !!

Meer binnen categorie: C. Scope |  Meer binnen categorie: Putdeksel detector

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.