opc_loader
Service & reparatie

C.Scope M-scan Magnetometer

Artikelnr: mscan
Staat in bestelling levertijd 2-3 dagen

C.Scope M-scan Magnetometer

Eenvoudig te gebruiken

Meet tot 5 meter diep

Duidelijke display

Aantal 849,00 745,00 U bespaart: 12%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

C.Scope M-Scan Magnetometer

De C.Scope M-Scan magnetometer kan diep begraven ferro-objecten lokaliseren, zoals mangaten (putdeksels), septische putten, flenzen van leidingen, ondergrondse koppelingen in het waternet en gietijzeren gas- en waterleidingen. De C.Scope M-Scan magnetometer detecteert magnetische velden welke afkomstig zijn van ferro-metalen objecten. Als zodanig is het in staat om metalen objecten op een veel grotere diepte te detecteren dan conventionele metaaldetectoren. Afhankelijk van de signaalsterkte kan het objecten tot 5 meter diep detecteren. Dit maakt de C.SCOPE M-SCAN ideaal voor het lokaliseren van een breed scala aan objecten die ondergronds zijn begraven of diep zijn bedekt met gras, grind en sneeuw. De C.Scope M-Scan magnetometer geeft ook een waarschuwing wanneer er stroom houdende leidingen gevonden worden.

Intuïtief ontworpen product :

Tijdens de ontwikkeling van deze metaaldetector is er goed gekeken wat het detecteren eenvoudiger maakt, zo is de C.Scope M-Scan magnetometer uitgerust met een groot helder display waar alle informatie snel is op af te lezen. De bedieningstoetsen zijn overzichtelijk geplaatst hebben duidelijke functies en kunnen met één hand bedient worden. Deze dertector is voorzien van een robuuste behuizing met ingebouwde armsteun.

Reparatie en kalibratie:

Elk meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties

Specificaties:

• Max. Detectiediepte: 500 cm
• Zoekschijf: -
• Lengte: 109 cm
• Elektrische voeding: 8 x AA penlite
• Waterdichtheid: IP65

Leveringsomvang:


• M-Scan magnetometer
• 8 x AA penlite
• Beschermtas


GRATIS VERZONDEN !!

Meer binnen categorie: C. Scope |  Meer binnen categorie: Putdeksel detector

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.