opc_loader
Service & reparatie

Meetwiel kopen | Bouwlasersonline.be

Ideaal voor het snel meten van lange afstanden, zowel over een zandbed, asfalt of het spoor. Het meetwiel bestaat al sinds de 17e eeuw, deze meetwielen werkten veel als de kilometertellers. In de loop van de jaren zijn dee uitgegroeit tot een onmisbaar meetmiddel en zijn er in veel varianten te krijgen. Van minimeetwiel, tot meetwiel met digitale teller en super meetwielen met speciale rail geleiders.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welk meetwiel heb ik nodig?

Voor elke klus en budget is er een meetwiel. Als uitvoerder om af en toe een maat op te meten is een mini meetwiel ideaal, deze is zeer klein opvouwbaar en neemt weinig ruimte in. Als dagelijkse gebruiker is een het meetwiel professional, digital of het super meetwiel het meest robuust en betrouwbaar. Als er spoortrajecten exact gemeten moeten worden, dan is het Super meetwiel ideaal, samen met de optionele rail geleiderskan er eenvoudig over lange trajecten op de rails gemeten worden.

Meetwiel kopen

Bouwlasersonline.be is hét adres als het gaat om meetmiddelen en accessoires in de bouw. We hebben een bijzonder uitgebreid assortiment en bieden verschillende merken. Met meer dan 40 jaar ervaring weten we precies wat je nodig hebt voor welke klus en streven naar 24 - 48 uur levering. Zoek je advies bij je aankoop? Neem dan contact op met onze adviseurs.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.