opc_loader
Service & reparatie

Telescopische meetstok | Bouwlasersonline.be

Een telescopische meetstokken zijn er in lengte van 3 tot 8m en worden voornamelijk gebruikt voor het meten van binnenwerkse maten. Eenvoudig de telescopische meetstok plaatsen, uittrekken en meteen kan de maat gemakkelijk op het analoge of digitale display worden afgelezen. Een aantal digitale telescopische meetstokken kunnen ook meetingen opslaan in het geheugen en uitgelezen worden op de computer. De Nedo mEsstronic 0.1 is de meest nauwkeurige meetstok, met een naukeurigheid van 0.1 mm.

Resultaat:1
Resultaat:1

Waarom Nedo Telescopische meetstok heb ik nodig?

Bouwlasersonline verkoopt uitsluitend de telescopische meetstokken van Nedo. Dit omdat deze worden in Duitsland geproduceerd worden en alle onderdelen los te krijgen zijn.

Bouwlasersonline.be

Onze kennis van zaken zullen je een juiste keuze doen maken. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.