opc_loader
Service & reparatie

Laser mEssfix-S

Artikelnr: FX87511
Uit voorraad leverbaar

Nedo Laser mEssfix-S

Voor de bevestiging van laserontvangers

Leverbaar in 5 en 6,8 m

Lengte

  • 5,17m (F687511)
  • 6,83m (F887511) + €55,00
Aantal 470,00 395,00 U bespaart: 16%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo Laser mEssfix-S

De Nedo Laser mEssfix-S is een robuuste telescopische meetstok voor het bepalen van hoogteverschillen in combinatie met een rotatielaser en een laserontvanger. Ideaal voor het waterpas stellen bij baggerwerk, egaliseerwerk en bij weg- en waterbouwprojecten. Eenvoudig de laserontvanger aan de universele houder bevestigen en de Laser mEssfix-S uittrekken. Bereikt de laserontvanger het door de rotatielaser  gedefinieerde niveau, dan kan het hoogteverschil tussen de nullijn van de laserontvanger en het opzetpunt van de Laser mEssfix-S van de analoge display worden afgelezen. Snel, eenvoudig en nauwkeurig.
Aan de universele houder kunnen alle gangbare laserontvangers worden vastgeklemd. Om een onbedoelde verandering van de uitgetrokken lengte te voorkomen, zijn de verschillende telescoopstukken voorzien van klemmanchetten die een effectieve vergrendeling waarborgen. Een doosniveau helpt om in het lood te blijven. Alle mEssfix-apparatuur wordt gemaakt in zwitserland en voldoet aan de tolerantieklasse II ΔI=0,3+0,2∙L(m). De Nedo Laser mEssfix-S is er in 2 verschillende lengte; 5 (F687511) en 6,8 meter (F887511). Graag uw keuze aangeven bij artikelopties.

Specificaties

Specificaties:

Lengte 5 meter 6,8 meter
Meetbereik 1,37 - 5,17 m 1,70 - 6,83 m
Lente ingeschoven 1,37 m 1,70 m
Aflezing mm
Gewicht 1,8 kg 2,5 kg
Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Telescopische meetstok

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.