opc_loader
Service & reparatie

TIC22

Artikelnr: TIC22
Uit voorraad leverbaar

De TIC-22 warmtebeeldcamera

  Zeer gevoelige warmte sensor < 0.07°C

  Hoge resolutie display

  Grote kijkhoek

OVERSTOCK UITVERKOOP OP=OP

Aantal 2.195,00 1.395,00 U bespaart: 36%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

OVERSTOCK UITVERKOOP OP=OP

De TIC-22 warmtebeeldcamera

De warmtebeeldcamera TIC-22 meet en visualiseert temperatuurverschillen binnen enkele seconden en legt de resultaten eenvoudig vast. Door middel van het Nederlandstalige menu is de TIC-22 eenvoudig te bedienen. Intelligente picture-in-picture technologie legt gedetailleerde echte beelden en warmtebeelden over elkaar, wat resulteert in een hoogwaardig beeld en een duidelijke lokalisatie van temperatuurverschillen. De TIC-22 warmtebeeldcamera is ideaal voor het inspecteren van isolatie, verwarmingssystemen, warmtestroming en voor het opsporen van oververhitte onderdelen. De slimme TIC-22 Professional is perfect om een groot aantal professionals in elke projectfase te ondersteunen: van besprekingen met klanten door duidelijke beelden van de situatie te laten zien tot voorbereidende werkzaamheden zoals controleren waar buizen/kabels zijn geïnstalleerd, met behulp van projectdocumentatie en zelfs vervolgwerkzaamheden.

Wifi

Door wifi in te schakelen, kunt u de foto's die met de warmtebeeld camera TIC-22 zijn gemaakt, op elk moment direct naar een pc of Android-apparaat overbrengen en kunt u verschillende analyses op de foto's uitvoeren zonder een datakabel te gebruiken (met de datakabel kunnen de foto's ook gekopieerd worden naar een pc of Android-apparaat).

Beeldbehoud en -analyse

Sla tijdens het fotograferen de foto elke keer op in Tiff-formaat, de foto bevat 3 beelden met afbeeldingen tegelijkertijd, u kunt verschillende conventionele weergavesoftware gebruiken om verschillende frames te bekijken (alleen via onze beeldanalysesoftware kunt u de temperatuur van elke beeldpixel bekijken, normale weergave De software kan alleen afbeeldingen bekijken, temperatuur punten toevoegen)en een raportage maken met de gegevens van de klant en/of object wat gefotografeerd is.

Analysesoftware

Nadat de afbeeldingen in de meegeleverde analysesoftware zijn geïmporteerd, kunnen de gefotografeerde afbeeldingen voorlopig worden gescreend op basis van het temperatuurbereik en het temperatuurverschil van de afbeeldingen om onnodige afbeeldingen te filteren en de productie-efficiëntie te verbeteren.

Specificaties

Specificaties:
 

Nauwkeurigheid < 0.07°C
Resolutie 320x240 Thermische pixels / 640x480 pixels
Themperatuurbereik –20°C tot 330°C
Lens 6,5mm Autofocus
Grootte display 3,5"
Opslagcapaciteit Intern  (± 20.000 foto's *.Tiff)
Gegevensoverdracht USB-C, WiFi
Stroomvoorziening 5 Ah accu
Gewicht 0,5 kg

Leveringsomvang:

TIC-22
USB-C kabel
Meer binnen categorie: ada |  Meer binnen categorie: Warmtebeeld camera

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.