opc_loader
Service & reparatie

Handontvanger roterende laser | Bouwlasersonline.be

De volgende mogelijkheden van de hand ontvanger zijn bepalend voor je keuze. Ga je het apparaat gebruiken bij een roterende laser of een projectie (lijn) laser. De manier waarop de plaats van de laserstraal aangegeven wordt, de nauwkeurigheid waarmee de ontvanger kan meten en de lengte van de ontvanger sensors.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke hand ontvanger heb ik nodig?

De hand ontvanger is binnen dan wel buiten te gebruiken. Met de baakklem is deze te monteren aan een laserbaak of meetstok.  Voor welk type laser ga je de ontvanger gebruiken. Is dat voor een roterende- of een projectie-laser. Heeft de ontvanger een millimeter aanduiding nodig of volstaan twee pijlen om de plaats van de laserstraal aan te geven.

  • Hoogte aanduiding op de ontvanger is mogelijk met een LCD scherm en/of gekleurde LED’s. Buiten twee pijlen is er ook een mogelijkheid bij bepaalde ontvangers om dit in mm of cm aan te geven in het LCD scherm.

  • Het geluidssignaal dat op de ontvangers aanwezig is geeft de mogelijkheid deze in de laserstraal te bewegen en aan de tonen te horen of je omhoog of omlaag moet gaan. Deze tonen zijn in volume te regelen en uit te zetten.

  • De lengte van de ontvanger sensors is bepalend binnen hoeveel cm je de ontvanger kan bewegen in de laserstraal. Een ontvanger met mm indicatie heeft doorgaans een langere sensor.

Bouwlasersonline.be

Heb je moeilijkheden bij het maken van een goede keuze. Neem dan beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.