opc_loader
Service & reparatie

Leica LMR360R

Artikelnr: 773556
Uit voorraad leverbaar

De Leica LMR360R machine ontvanger

Optionele draadloze externe display

Voorzien van hellingscompensator

Magneet- of schroefklembevestiging

Draadloze display

  • Geen
  • Incl. Display + €575,00

Klem

  • Schroefklem
  • Magneetklem
Remote display
Aantal 1.200,00 1.050,00 U bespaart: 13%
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Leica LMR360R ontvanger

De Leica LMR360R biedt nauwkeurige visuele hoogte en hellings informatie, met een ontvangst bereik van 360 ​​° en detectievensters vanb 25 cm voor ontvangs van elke roterende roodlicht laser, heeft u ontvangst vanuit elke hoek. Met de ingebouwde verticale indicator bewaakt de Leica LMR360R de hoek van de graafarm. Het signaalgeheugen van de de Leica LMR360R slaat het laatst ontvangen signaal op, de LED-pijlen geven aan op welke manier de graafarm moet bewegen om de laserstraal opnieuw op te ontvangen. De Leica LMR360R is uitgerust met zeer felle LED verlichting, waardoor deze vanuit de cabine goed te zien is en is via een radio verbinding te koppellen aan een externe display voo rin de cabine.

Schroef of magneetklem:

Er zijn twee varrianten te krijgen van de Leica LMR360R een met een schroefklem voor montage op een buis of magneetbuis en er is een magneet versie te krijgen, de klemmen worden dan vervangen voor twee schijven met ieder 4 magneten voor een directe bevestiging op de graafarm. Uw keuze kunt u aangeven in artikel optie "klem".

Draadloze cabine display RD-100W:

De Leica LMR360R draadloze cabine display kan via RF gekoppelt worden aan de Leica LMR360R. Hierdoor kunnen de gemeten waarde en verticaal stand ook op de remote 9-kanaals display afgelezen worden, dit is vooral handig als de zon op de ontvanger staat te schijnen waardoor deze niet meer af te lezen is. Ook geeft dit een stuk meer veiligheid, de machinist hoeft niet meer naar deLeica LMR360R te kijken, maar kan in zijn ooghoek al zien of de Leica LMR360R zich op de juiste hoogte bevind. Hierdoor kan de machinist zich meer op de bak en de directe omgeving focussen. De cabine display is doorzichtig en voorzien van een Heavy-duty zuignap, waardoor deze snel en eenvoudig te monteren is in de cabine, de externe display heeft een 12-24V aansluiting. De Externe display is mee te bestellen zowel bij de magneet als bij de schroefklem versie, dit kunt u aangeven bij artikeloptie "remote display".

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Ontvangt laser kleur Rood
Soort laserlicht Rotatie
Werktemperatuur -10°C tot +40° C
Opslagtemperatuur -20°C tot +70°C
Lengte ontvangst sensor 250mm
Ontvangsthoek 360°
Werkbereik >200 m
Nivelleernauwkeurigheid ± 6 mm / ± 12
Display -
LED's Voorzijde
Stof- en spatwaterbescherming IP 67
Elektrische voeding NiMH accupack
Gebruiksduur max > 30 uur
Gewicht 1,8 kg

Leveringsomvang
LMR360R machine ontvanger
Magneet of schroefklem
Lader
Remotedisplay (Optioneel)
Koffer

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Machine ontvanger

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Alternatieve artikelen:

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.