opc_loader
Service & reparatie

Levelfix DT-500L

Artikelnr: 556500
Uit voorraad leverbaar

Levelfix DT-500L Theodoliet

30X vergroting

Met richtlaser in de kijker

Met laser loodpunt

Aantal 1.450,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Levelfix DT-500L digitale theodoliet

De Levelfix DT-500L bouw theodoliet is een waterdichte, robuuste, kosteneffectieve theodoliet ontworpen om nauwkeurige hoekmetingen te verrichten in alle bouwtoepassingen. Het constante, veelzijdige en vooral eenvoudig te gebruiken instrument en accessoires verhogen uw productiviteit bij het meten van hoeken en het instellen van hoogtes, lijnen en het overbrengen van punten. De Levelfix DT-500L is voorzien van een compensator, waardoor het nog eenvoudiger wordt het apparaat te gebuiken zonder foutief te meten door scheefstand. De bedrijfskosten worden met de Levelfix DT-500L laag gehouden met het standaard meegeleverde oplaadbare batterijpakket en de oplader. Een back-up alkalinepakket met 4 standaard AA-batterijen wordt meegeleverd om uitvaltijd te voorkomen als extra vermogen nodig is om een taak te voltooien.

Richtlaser:

De Levelfix DT-500L beschikt als enige theodoliet een richtlaser, hiermee kan er zeer snel gemeten worden. Richt zonder door de kijker te kijken de laserpunt op het te meten punt, als er dan door de kijker gekeken wordt zult u zien dat deze gericht staat op het te meten punt.

Loodpunt:

De Levelfix DT-500L is voorzien van een laserloodpunt, hiermee is het 2e dag opstellen snel en eenvoudig.

Verlichte display:

De Levelfix DT-500L beschikt over zowel een display aan de voor- als aan de achtezijde van het instrument. Zo is een snelle setup gerealiseerd. Om te voorkomen dat de display van de Levelfix DT-500L niet is af te lezen door te veel of juist te weinig omgevingslicht, zijn de beide displays voorzien van verlichting.

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Vergroting 30X
Diameter objectief 40mm  
Kortste afstand tot doel 1,35m  
Horizontale randaflezing Gon / Graden
Compensator werkbereik -
Hoeknauwkeurigheid 5"
Richtlaser Ja
Loodrichter Ja
Voeding Accu of 4 x AA Penlite batterij
Bedrijfsduur 170 uur
IP-classificatie 66
Gewicht 4,7 kg  

Leveringsomvang
DT-500L
Accu
Lader
Batterij pack
4 x AA Penlite batterij
Koffer

Downloads:

Meer binnen categorie: Levelfix |  Meer binnen categorie: Theodoliet

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.