opc_loader
Service & reparatie

Nedo ET-5

Artikelnr: 46081X-613
Uit voorraad leverbaar

Nedo ET-5 Theodoliet

30X vergroting

Voorzien van 2 verlichte display's

Met optisch of laser loodpunt

Loodkijker

  • Optisch (460812-613)
  • Laser (460814-613) + €100,00
Aantal 1.292,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo ET-5 digitale theodoliet

De Nedo ET-5 bouw theodoliet is een robuuste, kosteneffectieve theodoliet ontworpen om nauwkeurige hoekmetingen te geven in algemene bouwtoepassingen. Het betaalbare, veelzijdige en vooral eenvoudig te gebruiken instrument en accessoires verhogen uw productiviteit bij het meten van hoeken en het instellen van hoogtes en lijnen. De Nedo ET-5 is volledig aanpasbaar voor uw gewenste bedieningsstijl of taak, met programmeerbare instellingen voor de horizontale hoekresolutie, 90 graden hoekpieper, verticale graden of %, en meer. De bedrijfskosten worden met de Nedo ET-5 laag gehouden met het standaard meegeleverde oplaadbare batterijpakket en de oplader. Een back-up alkalinepakket met 4 standaard AA-batterijen wordt meegeleverd om uitvaltijd te voorkomen als extra vermogen nodig is om een taak te voltooien. De Nedo ET-5  beschikt ook over een automatische verticale compensator welke een bereik heeft van ± 3’, dit voorkomt foutieve metingen mocht de theodoliet iets uit de bel staan.

Verlichte display:

De Nedo ET-5 beschikt over zowel een display aan de voor- als aan de achtezijde van het instrument. Zo is een snelle setup gerealiseerd. Om te voorkomen dat de display van de Nedo ET-5 niet is af te lezen door te veel of juist te weinig omgevingslicht, zijn de beide displays voorzien van verlichting.

Loodpunt:

De Nedo ET-5 is in twee variaties te verkrijgen, met een optisch lood met een 3-voudige vergroting en met een laserloodpunt.

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Vergroting 30X
Diameter objectief 45mm  
Kortste afstand tot doel 1,35m  
Horizontale randaflezing Gon / Graden
Compensator werkbereik 3'
Hoeknauwkeurigheid 5"
Richtlaser -
Loodrichter Optisch of laser
Voeding 4 x AA Penlite batterij of accupack
Bedrijfsduur 36 uur of 18 uur met accu
IP-classificatie X4
Gewicht 4,7 kg  

Leveringsomvang
ET-5
Regenhoes
Schietlood
Batterijpack
Accupack
Lader
Koffer

 

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Theodoliet

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.