opc_loader
Service & reparatie

Laser waterpas | Bouwlasersonline.be

Het optische instrument voor het overbrengen van hoogtes is de laser waterpas. Dit optische meetinstrument is alleen te gebruiken om een waterpas referentie hoogte uit te zetten of om er hoogte mee te meten. Een waterpas leveren wij met een pendelende compensator, hierdoor zal het waterpas stellen snel te realiseren zijn. Het waterpasinstrument beschikt over een stelschroeven blok, waarmee het instrument binnen het werkgebied van de automatische compensator te brengen is.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke waterpas heb ik nodig?

Let er bij het kiezen van een waterpas instrument op dat er instrumenten zijn met verschillende vergrotingen. Deze vergroting is bepalend hoe duidelijk je het beeld te zien krijgt. Wil je een doel op grote afstand nog duidelijker kunnen zien dan zal de vergroting ook groot moeten zijn.

Een waterpas met een vergroting van 24x is het gemiddelde welke goed op een normale bouwplaats in te zetten is. Instrumenten die 32x vergroten geven een groter beeld in de kijker en zijn dan ook beter geschikt voor nauwkeurige werkzaamheden. Ga je meten in de stromende regen, let dan goed op de afdichting van de waterpas kijker.

Bouwlasersonline.be

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van een waterpas. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.