opc_loader
Service & reparatie

Leica NAK2

Artikelnr: 35203X

Productie op bestelling neem contact op voor de levertijd

Leica NAK2 waterpasinstrument

32X vergroting

Voorzien van eersteklas optiek (45mm)

Optie om Parallelle planplaat micrometer te monteren

Klik hier voor een offerte aanvraag

Horizontale aflezing

  • 400 Gon
  • 360 Graden

Prijs

  • PRIJS OP AANVRAAG
Aantal 0,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Leica NAK2 speciaal voor landmeters en ingenieurs ontwikkeld

De allerhoogste betrouwbaarheid en nauwkeurigheid, de Leica NAK2 is een echt precisie waterpasinstrument. De optiek in de telescoop is van top kwaliteit en geeft een helder, hoog contrast, rechtopstaand beeld, zelfs bij slecht licht. Met het standaard occulair heeft de Leica NAK2 een vergroting van 32X, welke perfect is voor de meeste toepassingen van de instrument. Een optioneel occulair met een vergroting van 40X is beschikbaar; en kan de voorkeur hebben voor precieze nivellering. De focusseerknop heeft een grof / fijne beweging: grof, voor een snelle instelling met minimale draaiing en fijn voor het laatste gevoelige tik om het perfecte te geven beeld.

Plan-parallele plaat micrometer:

Voor de Leica NAK2 is de optionele accessoire GPM3 plan-parallele plaat micrometer beschikbaar. De GMP3 wordt gemonteerd over de telescoop van de NAK2. De GPM3 maakt het mogelijk om de NAK2 af te lezen met een micrometermeting tot 0,1 mm direct en 0,01 mm volgens schatting. De compensator nauwkeurigheid wordt verhoogt naar een nauwkeurigheid van ± 0,3 "(equivalent tot 0,01 mm op 10 m). De Leica NAK2 met GPM3 is een ideaal combinatie voor nauwkeurig nivellering en deformatie metingen. De micrometer verstelling voor het verhogen en verlagen de micrometerlijn zit boven het occulair, het aflezen van de metingen kan in het venster dat zich net boven de telescoop oculair bevind.

Reparatie en kalibratie:

Elke meetapparaat, van puntlaser tot totalstation wordt voor levering volledig door ons nagekeken en krijgt het apparaat een eindkalibratie voordat deze opgehaald of verzonden wordt. Mocht het product af fabriek komen, dan verricht de fabriek volgens onze afspraken deze controle en eindkalibratie. Reparaties en kalibraties worden in onze eigen serviceruimte gedaan. Hierdoor kunnen wij de hoogste kwaliteit leveren.

Specificaties
Specificaties
Vergroting 32X
Diameter objectief 45mm  
Kortste afstand tot doel 1,6m  
Horizontale randaflezing 400 Gon of 360° (aangeven bij artikeloptie)
Compensator werkbereik 30'
Standaard afwijking voor 1 km dubbele waterpassing 0,7mm
IP-classificatie 53
Gewicht 1,75 kg  

Leveringsomvang
NAK2
Schietlood
Koffer

Meer binnen categorie: Leica |  Meer binnen categorie: Waterpas

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.