opc_loader
Service & reparatie

Overige | Bouwlasersonline.be

Bij ons vind je alles wat te maken heeft met meten, van lasers, warmtecamera's tot hoekmeters, leiding / kabel zoekers en meetwielen. In de categorie overige staan producten welke niet onder de meetmiddelen vallen; zoals portofoons, mobilofoons, markeerverf en onderdelen. Tevens staat hier ook de outlet op met o.a. gebruikte lasers, producten welke eruit gaan en demonstratie / showroom modellen. Ook kun je hier alle lopende acties terugvinden. Een actie niet missen? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief.

Bouwlasersonline.be

Ben jij op zoek naar een accessoire of een bepaald onderdeel voor jouw instrument? Wij raden je aan om voor de aanschaf van een product contact met ons op te nemen. Wij helpen je graag met het maken van de juiste keuze en behoeden je graag voor een teleurstelling.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.