opc_loader
Service & reparatie

Jalonstokken

Jalons zijn er in hout, staal en zelfs fiberglas, ook zijn er opdeelbare jalons te krijgen. De standaard jalons worden in dozen van 12 of 16 stuks geleverd. De ene helft van de stokken is  (van boven naar beneden) rood, wit, rood, wit en de andere helft wit, rood, wit, rood. Dit om een maximale zichtbaarheid te creëren op een lang traject. Mocht het zo zijn dat je alles van 1 soort wil, dan kan dat ook. Neem hiervoor contact met ons op.

Resultaat:1
Resultaat:1

Houten Jalon

Alle houten jalons worden gemaakt van goed uitgewerkt grenenhout zonder knoesten. De laklaag wordt in een dompelprocédé tweelaags aangebracht. De gebruikte soorten lak zijn gegarandeerd weerbestendig.

Stalen Jalon

Nedo stalen jalons worden gemaakt van hoogwaardig stalen buismateriaal en adequaat beschermd tegen roest met een 0,5 mm dikke ommanteling van hard pvc. Bouwjalons worden vooral gebruikt voor uitzetwerk op de bouw. Dankzij de buisdiameter van 26 mm zijn de bouwjalons uiterst robuust. De punt is aangesmeed.

Fiberglas Jalon

Nedo fiberglas jalons worden gekenmerkt doordat ze zeer sterk en kaarsrecht zijn. Ze zijn breukvast en veren zelfs na de zwaarste belasting terug in de oorspronkelijke rechte stand.

Bouwlasersonline.be

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van de jallons. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.