opc_loader
Service & reparatie

Aluminium statief

Moderne bouwstatieven worden gemaakt van aluminium. Nedo aluminium statieven zijn licht, zeer stabiel en worden gekenmerkt door een voorbeeldige stijfheid. Ze zijn uitstekend geschikt voor het gebruik in combinatie met waterpasinstrumenten voor de bouw, rotatielasers en bouwtheodolieten.

Resultaat:1
Resultaat:1

Pootvergrendeling zonder sluitriem

Talrijke lichte en middelzware aluminium statieven en verstelbare statieven van Nedo zijn uitgerust met de nieuwe pootvergrendeling zonder sluitriem. Daarbij haken de statiefpoten bij het inschuiven automatisch in elkaar. Snel, eenvoudig en comfortabel. Het lastige sluiten van de riem om de statiefpoten bij het transport te vergrendelen is overbodig. Om de pootvergrendeling te openen, wordt eenvoudig de bedrukte statiefpoot als eerste uitgeschoven. Meteen is de pootvergrendeling opgeheven en het statief kan worden opgesteld.

Bouwlasersonline.be

Neem gerust contact met ons op, als er twijfel is in je beslissing, bij het kiezen van het juiste statief. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.