opc_loader
Service & reparatie

Laser statief - In hoogte verstelbare statieven voor laserscan

De meeste in hoogte verstelbare statieven zijn ontworpen voor het gebruik van rotatielasers. Laserscanners stellen echter andere eisen aan een statief. Zo zijn laserscanners duidelijk zwaarder dan rotatielasers. Bovendien vereist het gebruik van laserscanners een veelvuldiger hoogteverstelling van het statief. Om aan deze speciale eisen te voldoen, heeft Nedo de Industrial Line statief ontwikkeld. Perfect afgestemd op het gebruik van laserscanners.

Resultaat:1
Resultaat:1

Welke statief heb ik nodig?

Ben je op zoek naar een geschikt statief voor jouw laser scanner? Onze statieven zorgen ervoor dat de laser scanners uitert flexibel gebruikt kunnen worden. Daarnaast zijn alle statieven ook enorm stabiel en sterk. Bij het aanschaffen van een statief moet je rekening houden met de werkhoogte en de poten. De statieven van Nedo zijn meestal uitgerust met spreidstop, waardoor de poten nooit te ver uit elkaar glijden. 

Bouwlasersonline.be

Wij hebben alle kennis in huis om jou naar huis te laten gaan met een laser statief die aansluit op jouw wensen. Neem daarom als het je niet duidelijk is beslist contact met ons op. Wij helpen je graag.

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.