opc_loader
Service & reparatie

Verstelbaar statief

Artikelnr: 210710
Staat in bestelling levertijd 2-3 dagen

Nedo industrialline statief

Statief lengte -4,00 tot +5,00 m

Scanner zowel op bovenzijde als onderkant van de kolom te plaatsen

Schoren tussen de statiefpoten

Aantal 925,00
(Prijs excl. btw)

Onze zekerheden

U rekent veilig af via Ideal, vooruitbetaling of pinnen bij afhalen in Nieuwegein

Op werkdagen wordt uw bestelling binnen 24 uur ingepland en daarna uitgeleverd

Vanaf €50,- word uw bestelling gratis bezorgd, ook in België

Wij beschikken over een eigen reparatie / hersteldienst voor alle merken

Snel contact via de app: 06 21 36 36 67

De meeste artikelen zijn uit voorraad leverbaar

Beschrijving

Nedo industrial Line verstelbaar statief voor laserscanners

Het Nedo Industrial Line verstelbare statief maakt een uiterst flexibel gebruik van 3D-laserscanners mogelijk. Dankzij het intelligente statiefconcept kunnen 3D-laserscanners niet alleen boven op de kopplaat van het verstelbare statief worden vastgezet, maar het is ook mogelijk om het verstelbare statief te draaien en het instrument omgekeerd onder het statief te gebruiken. Via de willekeurig te verlengen tandstang kan zo een 3D-laserscanner omgekeerd tot 4m diep in een schachtruimte worden gebracht. Extra tandstang-elementen worden door de verstelkop gestoken en met behulp van een innovatieve vergrendeling aan het eerder ingebrachte tandstang-element gekoppeld. Vier extra tandstang-elementen met een lengte van elk 1m behoren tot de standaard leveringsomvang. Om comfortabeler te werken, kan de handkruk worden vervangen door een schroevendraaierbit en kan de tandstang met behulp van een accuschroevendraaier (laag toerental) op de gewenste werkhoogte worden gebracht.

Spreidstop

Dit Nedo  210710 industrialline statief is voorzien van poten met een spreidstop. Dit houd in dat voorkomen wordt dat bijvoorbeeld op een gladde betonvloer de poten zo ver uit elkaar glijden dat de laser op de grond valt. Tevens zijn er voor extra stevigheid, armen of scoren tussen de statiefpoten en de middenkolom geplaatst.

Combi-voetjes

Het  210710 industrialline statief van Nedo is standaard uitgerust met combi-statiefvoetjes. Bij werkzaamheden op ruwe vloeren worden de rubberdopjes omhoog geschroefd, de spikes steken naar buiten en bij werkzaamheden op gevoelige vloeren bedekt de naar buiten geschroefde rubberdop de spikes, hierdoor wordt schade aan vloeren voorkomen.

Onderdelen

Van elk nedo statief zijn bijna alle onderdelen los te krijgen, dit komt doordat in tegenstelling tot andere statief leveranciers, de Nedo statieven geproduceerd worden in Duitsland en Zwitserland in plaats van in China. Heb je een onderdeel nodig van een Nedo statief, laat het ons weten en wij regelen het voor je.

Specificaties
 
Specificaties
Minimale hoogte 1,12m
Maximale hoogte 5,00m
Maximale diepte 4,00
Transportlengte 1,22m
Telescoop Indrecte verstelling
Verstelbare hoogte middenzuil 4.000 mm
Schaalverdeling op telescopische buis Ja (mm)
Aansluiting 5/8"
Waterpas libel Ja
Spreidstop Ja
Combi-voetjes Ja
Statiefkop Vlakkekop
Statiefbeen klemsoort Snelklem
Pootvergrendeling Met sluitriem
Gewicht 8,90 kg

Downloads:

Nedo catalogus

Meer binnen categorie: Nedo |  Meer binnen categorie: Laserscanner

Aanbevolen artikelen

Zoek je de ideale laser voor jouw klus? Bekijk dan ons ruime assortiment en de bijbehorende sterke punten per type laser. Voor elk bouwproject bestaat er een passende laser!

Advies nodig over de beste laser?

Bouwlaseronline helpt u graag bij het kiezen van het juiste meetinstrument. Wij beschikken over een eigen service afdeling waar u terecht kan met al uw vragen. Neem contact op via 030 26 13 783 of via info@bouwlasersonline.nl

Kom langs in onze showroom!

Wilt u nog even rustig rondkijken en inspiratie opdoen over de beste lasers en ontvangers? Kom eens langs in onze uitgebreide showroom in Nieuwegein. Onze specialisten geven u graag persoonlijk advies.

Hoe ga ik te werk met een laser?

Heeft u nog nooit gewerkt met een laser of wilt u juist extra kennis opdoen? Wij bieden verschillende cursussen en trainingen aan voor beginners en gevorderden. Zo werkt u voortaan nog nauwkeuriger.

Op de hoogte blijven?

Wilt u meer informatie ontvangen over Bouwlasersonline en op de hoogte blijven van onze acties?
Schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief.